HOME » FEESTDAGEN

BRANDBLUSSER FEESTDAGEN | WEBSHOP


Brandpreventie feestdagen. Spraybrandblusser om veilig frituurbrand en brand in brandklasse A (=vaste stoffen) B (=vloeibare stoffen), F (=vet en olie) en elektrische apparatuur in huis tot zelfs 1000 volt te blussen. Lichtgewicht brandblusser, handzaam en ook overal te monteren. Tijdens kerstdagen en feestdagen is het risico op brand thuis groot. Wanneer een beginbrand zich nog niet heeft uitgebreid kan deze met relatief weinig inspanning en weinig brandpreventie middelen geblust worden. Goedkope brandblusser feestdagen in de webshop per IDeal kopen.


Hoe eerder de brand bestreden wordt, des te minder schade. Een snelle reactie is van groot belang. Een conventionele brandblusser die in een meterkast garage of schuur staat kan niet direct gebruikt worden. Eerst de brandblusser vinden, de instructies op het etiket lezen zijn en dan moet ook nog de borg pen met veel kracht uit de conventionele blusser gehaald worden. Dit maakt een snelle reactie bijna onmogelijk. Belangrijk is het om een brandblusser tijdens de feestdagen onmiddellijk bij de hand te houden. De brandblusspray hangt, ligt of staat niet in de weg en is zeer eenvoudig in gebruik. Erkend en ontworpen voor brandpreventie in huis. De brandblusspray is de beste brandblusser voor in huis. Niet alleen tijdens de feestdagen maar ook de rest van het jaar. U kunt deze spraybrandblusser ook in de auto, boot, camper en caravan monteren. Officieel door gecertificeerd en door de Overheid erkend. Op het etiket van de brandblusspray is het ovale Rijkstypekeurmerk vermeldt. Dit geeft aan dat de brandblusspray in Nederland toegelaten is.Ten opzichte van een conventionele brandblusser is de spraybrandblusser bij brand snel inzetbaar. De bluskracht komt tot stand door het in de brandblusser duurzame blusmiddel en de spuittechniek. In deze universele spraybrandblusser wordt gebruik gemaakt van een high-performance schuim. Tijdens het blussen wordt hitte uit het vlamfront onttrokken en voorkomt de op de brand tot stand gekomen filmlaag dat nieuwe zuurstof de brand zou kunnen bereiken. Resultaat: zonder voldoende zuurstof kan brand niet voortbestaan. De afkoelende bluswerking geschiedt door verneveling van het AFFF schuim blusmiddel. Geschikt bij gebruik in de brandklassen A, B, F en temperaturen van -10°C tot +50°C.


Brandblusserspray keuken, eetkamer, meterkast, enz. Advies: hang de brandblusser op een strategische plaats aan de wand. De beste brandblusser voor tijdens de feestdagen wanneer we met de nodige risico's op brand thuis met familie en vrienden gezellig gourmetten, fonduen, bakken en frituren. 


Brandblusser feestdagen kopen? Neem gerust contact op.