ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

ALARMSYSTEEM OUDERENWONING


Alarmsysteem ouderenwoning. De AvoIT® is een betaalbaar onderhoudsarm woonhuis alarmsysteem. Het is gekoppeld aan een verlicht huisnummer op de gevels van woningen. Na activatie is het voor buren, voorbij gangers en hulpdiensten direct zichtbaar dat er hulp nodig is. Het AvoIT® huisalarm systeem voor ouderen is geschikt voor toepassing binnen de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Mensen voelen zich in hun eigen huis steeds onveiliger en vooral ouderen willen zich tegen onverwachte calamiteiten beschermen. De meeste ongevallen gebeuren thuis. Het AvoIT® ouderen woning alarmsysteem biedt veilige woonsituaties. 


Langer zelfstandig wonen van ouderen is een veelbesproken item binnen de Nederlandse samenleving. Vanuit de media vernemen we met regelmaat dat er verzorgingshuizen voor ouderen door bezuinigingen gesloten worden. Met behulp van het handige AvoIT® alarmsysteem wordt langer zelfstandig wonen voor ouderen makkelijker. Ook bij ongevallen in huis telt iedere seconde. Een hartaanval, hersenletsel door val of woning overval wordt steeds meer ouderen fataal. Bent u minder mobiel, wat ouder en woont u zelfstandig? Dan is het aan te raden om extra voorzichtig te zijn. Naast het AvoIT® woon alarmsysteem zijn voor de brandpreventie in huis draadloos gekoppelde rookmelders, lichtgewicht brandblusser en een blusdeken een prima oplossing. Sprayblusser voor thuis kopen?


Waarom het AvoIT® woning alarmsysteem? Wanneer u in een noodsituatie thuis de brandweer, ambulance, huisarts of politie belt wilt u dat deze zo snel mogelijk terplaatse zijn. Uit de praktijk blijkt dat de hulpverlenende diensten vooral in het donker moeite hebben om snel het juiste huisadres te vinden. Veel huisnummers zijn in het donker door ontbrekende verlichting of struiken en bomen zeer slecht of niet te traceren. Hierdoor gaan seconden verloren die levensreddend kunnen zijn! Aan alle veiligheid in huis wordt veel aandacht besteed door o.a. de media, politiek Den Haag, het Ministerie van VROM politie brandweer, woningbouwverenigingen en ouderenbonden. De aandacht voor dit onderwerp wordt in de komende jaren door de o.a. de vergrijzing in Nederland alleen maar groter. In de volgens ons koningshuis en politiek zijnde participatie maatschappij hebben we onze buren en familie meer dan ooit tevoren nodig. Uit onderzoek is gebleken dat hulpverlenende instanties waaronder ambulance personeel, brandweer en politie zeer enthousiast op de komst van het AvoIT® huisalarm hebben gereageerd. Met behulp van dit woning alarmsysteem kunnen zij adequaat hulp verlenen. Koop ook woning-brandblussers.


Door het betaalbare en eenvoudig te bedienen AvoIT® alarmsysteem voor woningen te kopen draagt u bij aan een verantwoord langer durend zelfstandige woonsituatie van familie en bekenden op leeftijd. Het AvoIT® huisalarm is vanzelfsprekend ook geschikt voor nieuwbouw woningen en woningen met jonge gezinnen. Het AvoIT® systeem is bedoeld voor iedereen die waarde hecht aan echte veiligheid in huis waarbij uw woning in geval van nood ook in het donker optisch optimaal herkenbaar is voor de hulpverlenende diensten. Alleenwonenden, senioren en ook gezinnen krijgen met het AvoIT® huisalarm max. veiligheid. Tip voor bouwbedrijven en woningbouwverenigingen. 


Hoe werkt het AvoIT® huisalarm? Het huis alarmsysteem bestaat uit een combinatie van een verlicht en akoestisch alarm met een huisnummer. De verlichte unit (buitenlamp) wordt op een te bepalen plaats op de voorgevel van uw huis gemonteerd en in de woning wordt op een gewenste plek het compacte systeem ingebouwd. Door een druk op de vaste knop van het compacte systeem wordt het akoestisch alarm in werking gezet. Het akoestisch alarm dient ervoor om uw buren te waarschuwen voor eerste hulp. Eventueel gealarmeerde hulpverlenende diensten zien in één oogopslag bij welk huis zij hulp dienen te verlenen. Tevens kan het AvoIT® huisalarm worden gekoppeld aan een draadloze alarmzender. Draadloze alarmzenders worden veel gebruikt door mensen die zelfstandig wonen zoals hulpbehoevenden, senioren alleenwonenden, woongroepen, enz. Deze alarmzenders zorgen ervoor dat medewerkers van thuiszorg bedrijven tijdig worden “geroepen”. Alarmzenders worden in de vorm van een clip of halssnoer gedragen. Hulpverlening wordt dus gealarmeerd door het indrukken van de vaste knop op het systeem of door het indrukken van de gedragen zender. Ook kan er optioneel worden gekozen voor de mogelijkheid dat het systeem een automatisch spraak alarm (telefoonkiezer) in werking zet waarbij de mogelijkheid bestaat om naar eigen inzicht telefoonnummers te programmeren. Dit huisalarmsysteem biedt maximale veiligheid in noodsituaties voor ouderen thuis.


Heeft u informatie over een brandblusser of brandblusdeken voor in de keuken nodig, neem gerust contact op. Het is belangrijk dat u de juiste brandblusser voor in uw keuken koopt. Een blusdeken dient meer als aanvulling op een brandblusser in de keuken. Er zijn meerdere soorten keuken brandblussers te koop. De metalen keuken brandblussers worden ook wel vet brandblussers genoemd. Deze vet-brandblussers zijn voor de brandpreventie in keukens van bedrijven ontworpen. De spraybrandblusser is ontworpen voor brandpreventie in keukens van woningen. Voor het blussen van een in brand staande friteuse, bij een vlam in de pan, brand in de oven, enz. Co2-brandblussers ( 2-kg en 5-kg ) zijn ook prima keukenblussers. 


Brandblussers woning kopen? Neem gerust contact op.