ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDVEILIGHEID STUDENTENHUIS


Brandpreventie studentenhuizen is actueel. Met name in studentenhuizen is brandveiligheid de taak van de eigenaar van het studentenhuis. Uiteraard in samenwerking met de huurders in het studentenhuis. Kies vooral de juiste brandblussers voor uw studentenhuis en hang deze op goed bereikbare en zichtbare plaatsen aan de muur. In de keuken van een studentenhuis is het risico op brand groot. Zorg dat er een vetbrandblusser en een blusdeken nabij het fornuis hangt. Bij BlusPunt Brandblussers voordelige sprayblussers, blusdekens en voor de entree, overloop en trapopgangen onderhoudsarme schuimblussers met 6-liter inhoud volgens Bouwbesluit 


Alternatieve brandblusser voor studentenkamer. Prima blusser voor veilig blussen brand frituurpan en brand in brandklasse A ( =vaste stoffen ), B ( =vloeibare stoffen ), F ( =vet en olie ) en apparatuur tot 1000 volt. Lichtgewicht blussers, handzaam en overal te monteren zonder in de weg hangen. Elke brand begint onverwachts. Zodra een beginbrand zich nog niet verder heeft uitgebreid kan deze met relatief weinig inspanning en weinig blusmiddel geblust worden. Spray brandblussers zonder onderhoud verplichting. Extra brandveiligheid met sprayblussers in studentenkamers, appartementen en keukens.Ben je student en huur je een studentenkamer? Betrek uw huisbaas in het optimaliseren van de brandveiligheid in jouw studentenhuis en studentenkamer. In het nieuws komen geregeld berichten waarbij brand in een studentenhuis is geweest met slachtoffers soms met dodelijke afloop. Wij maken studenten en verhuurders bewust van brandpreventie in studentenhuizen. Voor verhuurders en eigenaren van studentenhuizen gelden veiligheidsvoorschriften. Om tijdig brand te signaleren zijn er ook draadloos koppelbare rookmelders voor studentenhuizen te koop. Deze geven een algeheel alarm tot ontruiming.


Brandblusser studentenhuis kopen? Brandblussers keuren met onderhoudsarme composiet brandblusser voordelig. In brandblusser webwinkel met schuim of poeder inhoud kopen. Brandblussers die een regelrechte concurrent voor metalen brandblussers zijn omdat ze 10 jaar lang geen verplicht uitgebreid onderhoud behoeven. Gemaakt van solide HDPE kunststof waarbij kevlar in de drukhouder is verwerkt. Dit maakt de brandblusser stootvast, krasvast en behalve geschikt voor de vereiste brandbeveiliging in studentenhuizen ook geschikt voor montage in schuur en kelder waar het vochtig is. Brandblusser met verchroomde onderdelen, roest- en corrosievrij.


Bezuinigingen gelden ook in studentenhuizen. Als verhuurder of eigenaar van een studentenpand ziet u jaarlijks de brandblusser onderhoud kosten stijgen. U dient deze controlekosten zelfs als een vaste last berekenen. Nu is er de onderhoudsarme brandblusser. Innovatief en gebruiksvriendelijke brandblusser en 1/5e lichter in gewicht dan ten opzichte van zware metalen brandblussers. De studentenhuis brandblusser heeft Rijkskeurmerk, CE, EN-3 en MED keur. U bespaart op het keuren van brandblussers. Er is 10 jaar geen verplicht uitgebreid onderhoud benodigd.


Blussen met poederblussers in studentenhuizen is af te raden. Mits dat u de gevolgschade van het blussen met poeder voor lief neemt. Dit omdat blussen met poeder in besloten ruimten het zicht op de vluchtwegen ontneemt. Op de tweede plaats geeft blussen met poederblussers in gebouwen gevolgschade in elektrische apparatuur en installaties. Na enige tijd zal het rond dwarrelende poeder een corroderende werking in elektrische circuits teweegbrengen. Schuim blussers zijn de aangewezen brandblussers in een studentenhuis waarmee u zelfs tot 1000 volt veilig op in brand staande apparatuur kunt blussen.


Brandblusser studentenhuis kopen? Neem gerust contact op.