ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

HOME » BEDRIJFSPAND » KANTINE KEUKEN

Blusmiddel keuken kantine kopen? Brandblusser kantine keukens met blusmiddel voor veilig blussen op onder spanning staande apparatuur in keukens van kantines. Uitermate geschikt voor blussen vetbranden en oliebranden. Met korte levertijd leverbaar met 2 kg 34B rating of 5 kg 89B rating. De 89B rating kantine keuken brandblusser is de beste brandblusser voor keukens van kantines in bedrijven. Met de 89B rating blusser kunt u een forse keukenbrand veilig blussen. De 5 kg 89B rating blusser dient op maximaal vijf meter afstand nabij frituurbak, oven en overige elektrische keuken apparatuur opgehangen te worden. Onderhoud aan dit type brandblussers wordt in NEN2559 omschreven. In de webshop brandblusser kantine keuken per IDeal kopen.


Blusmiddel keuken kantine. Brandblusser kantine keuken in kleiner formaat met 2 kg 34B rating. De 2 kg 34B rating kantine keuken brandblusser is naast de 5 kg 89B brandblusser een alternatief echter om een kleinere keukenbrand in de keuken van kantines te blussen. Dit type brandblussers wordt bedrijfsmatig toegepast omdat het vrij kostbare brandblussers zijn. Desalniettemin is de  2 kg 34B rating brandblusser ook een prima brandblusser in de keuken thuis. Dit type brandblussers zijn behalve voor het blussen van brandend vet en olie ook bijzonder geschikt voor het veilig blussen van elektriciteitsbranden in grootkeukens en keuken thuis. 


Vet brandblusser kantine keuken. Kantine keuken brandblusser gevuld met wet chemical blusmiddel. Beste blusmiddel om bedrijfsmatig brandend frituurvet en oliën te blussen.  Vetblussers zijn kostbare brandblussers voor grootkeukens. Prima blusser voor bedrijfskeuken kantine en horecabedrijf waar wordt gefrituurd en gebakken. Vetblusser keuken restaurant, snackbar, hotel of bedrijf kopen? Keukenbrand blusmiddel waarmee tijdens het blussen de zuurstof wordt verdreven en de temperatuur in de brand wordt verlaagd. Met deze vetblusser veilig en minimale blusschade keukenapparatuur en elektrische installaties blussen


Multi brandblusser. Multi inzetbare brandblusser voor thuis en op kantoor. Spray schuimblusser in spraybus voor brand blussen in keuken thuis en op kantoor. Brandblusser voor blussen friteuse brand en vlam-in-de-pan in combinatie met elektrische apparatuur. Blusrating sprayblusser is 5A-21B-5F. Dit houdt in effectief blussen van branden in brandklasse A (0.50 mtr hout, papier, textiel brand) 21B (max. 21 liter vloeibare stof) en 5F (max 5 liter vet of olie). Lichtgewicht blusser, bijzonder handzaam, werkt als iedere andere spuitbus en in keukens veiliger dan blussen met blusdekens. Sprayblussers zijn uitermate handige brandblussers in kleine keukens.


Blusmiddelen kantine keuken kopen? Neem gerust contact op.