ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBLUSSER THUIS | LICHTGEWICHT


Brandblusser thuis kopen. Brandblusser voor thuis blussen van frituurbrand en branden in de brandklasse A (=vaste stoffen), B (=vloeibare stoffen), F (=vet en olie) en elektra tot 1000 volt. Lichtgewicht brandblusser, handzaam en overal te monteren zonder dat ze in looprouten in de weg hangen. Iedere brand begint vaak onverwachts. Zodra een beginbrand zich nog niet heeft uitgebreid kan deze met relatief weinig inspanning en met weinig middelen geblust worden. Geen onderhoud ! Extra brandveiligheid met sprayblussers voor thuis, per IDeal kopen.


Hoe eerder dit gebeurt, hoe minder schade. Een snelle reactie is bij beginbrand bestrijding van groot belang. Een metalen brandblusser die in een meterkast garage of schuur staat kan niet direct gebruikt worden. Eerst moet de blusser gevonden worden, de instructies op het brandblusser etiket gelezen zijn en dan moet ook nog de borgpin met veel kracht uit de blusser getrokken worden. Dit alles maakt een snelle reactie bijna onmogelijk. Het is daarom belangrijk dat een brandblusser in een noodsituatie onmiddellijk bij de hand is zeer eenvoudig is te gebruiken en een efficiënte brandbluscapaciteit heeft conform NEN3-7. Sprayblussers zijn officieel door Kiwa NCP gecertificeerd en door de Overheid erkend en dragen het bekende Rijkstypekeur. Ten opzichte van een metalen brandblusser is de sprayblusser bij brand snel inzetbaar. Bluskracht efficiëntie komt tot stand door het in de blusser toegepaste milieuvriendelijke blusmiddel en spuittechniek (micro fog technologie). In deze universele brandblusser wordt gebruik gemaakt van een high-performance AFFF schuim. Tijdens het blussen wordt de hitte uit het vlamfront ontrokken en voorkomt de op de brand tot stand gekomen filmlaag dat nieuw zuurstof de brand zou kunnen bereiken. Resultaat: zonder voldoende zuurstof kan een brand niet voortbestaan. De bluswerking wordt bereikt door verneveling van het blusmiddel. De spray blusser voor thuis is geschikt in de brandklassen A, B, F. Dit zijn vaste en vloeistoffen, (frituur)vet en bakolie.

 

BRANDBLUSSER THUIS TOEPASSINGEN:

Brandblusser spray voor kantoorruimte, slaapkamer, zolder, werkplaats, berging, keuken, overloop, meterkast, enz. Advies: hang de spray brandblusser op strategische plaatsen, aan alle typen wanden bevestigen. Brandblusser woonhuis, vakantiewoning, chalet, studentenhuis, appartement bungalow, villa, enz. 


Brandblusser thuis kopen? Neem gerust contact op. 

 

 

 

 Webshop brandblusserspray auto, boot, camper, caravan, woning en kantoor. Brandblussers voor thuis veilig per IDeal betalen.