ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Schuimblusser-6-liter kopen? Schuimblusser-6-liter na gebruik weinig tot geen nevenschade. Schuim brandblusser 6 liter geschikt voor het blussen op elektrische apparaten. Door de speciale vernevelende werking van de schuimblusser-6-liter sproeinozzle werkt de sproeistraal niet elektrisch geleidend. Het speciale schuim blusmiddel heeft een groot afdekkend en koelend effect op papier, hout en textiel branden. Schuimblussers, prima brandblussers in kantoren en woningen.


In kantoorpanden, winkels en bedrijven stelt onze Overheid brandblussers met minimum inhoud van 6-liter schuim of 6-kilogram poeder verplicht. ABC poederblussers raden wij u voor de brandpreventie in gebouwen sterk af. Schuimblussers 6 liter zijn bijzonder geschikt voor brandpreventie in ieder gebouw of inpandige ruimte zoals in een kantoorruimte, werkplaats, winkel, gang, showroom , school, woning, ziekenhuis, studentenhuis, appartement praktijk. Schuim brandblussers met 6 liter inhoud zijn ontworpen voor het blussen van beginnende branden in gebouwen in de brandklassen A en B. De schuimblusser blusrating geeft aan welke brand grootte u met de betreffende 6 liter schuimblusser kunt bestrijden. In de regel heeft een 6 liter schuimblusser een spuitduur van 40 seconden en een worplengte tot circa 6 meter. Groot voordeel van schuimblussers is de minimale gevolgschade. Een alternatieve en erkende schuimblusser is de sprayblusser. Compacte brandblusser welke u bij brand overal binnenshuis kunt inzetten. Sprayblusser voor thuis kopen?


Schuimblussers zijn natblussers bestaande uit speciale roestwerende brandblusser cilinder met water en schuim vormend middel. De blussende werking van schuim blusmiddel is onttrekking van zuurstof in de brand en tevens het verlagen van de ontbrandingstemperatuur in de brand door koeling. De meest verkochte schuim brandblusser is de AFFF sproeischuim brandblusser. Het AFFF schuim blusmiddel wordt na activatie en tijdens uitstroming met sterke verneveling door lucht onderbroken. Een AFFF sproeischuim brandblusser is door deze onderbreking met lucht niet elektrisch geleidend. De goedkoopste schuimblussers zijn constante druk schuimblussers gevuld met een premix van water en zwaar schuim. Met AFFF schuimblussers kunt u tot 1000 volt veilig op brandende elektrische apparatuur en elektrische installaties blussen. AFFF staat voor Aqaous Forming Film Foam, u brengt met een AFFF schuimblusser een afsluitende filmlaag over de brand waarmee herontsteking bemoeilijkt wordt. Geen brandblussers keuren? Dat is mogelijk. In de brandblusser webwinkel onderhoudsvrije schuimblusser 6-liter. Schuimblusser-6-liter met volledige goedkeur en erkenning.


 Onderhoudsvrije brandblussers kopen? Neem gerust contact op.