ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBLUSSER STROOMKAST


Brandblusser stroomkast. Brandblusser voor stroomkast, spanningsverdeelkast, meterkast. Wat is de beste brandblusser voor het veilig blussen van een brand in hoofdspanningsverdeelkasten? Voor het veilig blussen van brandende elektrische installaties kunt u het beste een Co2 brandblusser kopen. Hang een Co2-brandblusser op maximaal vijf meter afstand vanaf een meterkast of de elektriciteit verdeelkast. Co2 is een schoon blusgas dat geen elektriciteit geleidt. Een Co2-blusapparaat kent diverse namen zoals koolzuurgas, koolzuursneeuw en kooldioxide blusser. Co2-brandblussers zijn de beste brandblussers voor het blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur.


De werking van een Co2 blusapparaat is als volgt. Als voorbeeld wordt een 5-kilogram Co2 blusapparaat beschreven. Het Co2 blusmiddel wordt onder 50 bar vloeibaar in Co2 blusapparaat cilinders opgeslagen. Door het handvat in te knijpen wordt de Co2 blusser geactiveerd en wordt het Co2 blusgas via het blusventiel door de brede zwarte expansiekoker geleidt. Wanneer het vloeibare Co2 met de buitenlucht in contact komt wordt het vloeibare Co2 direct omgezet naar gasvormig Co2 (koolzuursneeuw). Co2 blussers worden gebruikt voor blussen van elektrabranden in machines, serverruimten, laboratoria stroomkasten, straatkasten, groepenkasten, elektriciteitshuisjes en hoofdspanning verdeelkasten in kantoorgebouwen. De 5 kg Co2 brandblusser is de beste brandblusser voor gebruik op elektriciteitsbranden in bedrijven. Uiteraard ook voor blussen elektriciteitsbrand in de meterkast van een woning echter is een 5 kg Co2 blusser in verhouding best aan de prijs. Voor brandpreventie thuis adviseren wij de brandblusser in spraybus. Sprayblusser of Co2-blusser kopen?POEDERBLUSSER EN BRANDBLUSSER SPRAYBUS 

Alternatieve brandblusser voor stroomkasten, straatkasten, enz. Alternatief voor het veilig blussen van elektriciteitsbranden zijn: een ABC poederblusser is goedkoop maar geeft een enorme gevolgschade. Vooral bij gebruik op elektrische apparatuur en elektrische installaties. Het ABC poeder bevat zouten welke zich vastzetten op de contacten in elektrische circuits, panelen, besturingen, moederbord, harde schijven, enz. ABC poederblussers adviseren wij om alleen buiten te gebruiken of in ruimten waar met de gevolgschade accepteert. Raadpleeg wel uw verzekeraar en de polisvoorwaarden van uw brandverzekering. Tweede alternatief is de brandblusserspray in spraybus voor bedrijven. De brandblusspray is behalve voor het blussen op vaste stoffen ook geschikt voor het blussen op elektra tot 1000 volt. Ideale compacte licht van gewicht brandblusser waardoor in iedere toepassing mede door de geringe omvang te monteren. De brandblusspray voor kantoor en thuis is volledig onderhoudsvrij. Wij leveren ook onderhoudsarme composiet-brandblussers, schuim en poeder.


Brandblusser stroomkast kopen? Neem gerust contact op.