ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Webshop brandblussers kopen! Onderhoudsvrije sprayblussers via IDeal in de webshop kopen. Handzame lichtgewicht brandblusser gevuld met onschadelijk schuim brandblusspray. Werking spray brandblussers berust op zeer sterke blusmiddel verneveling voor directe afkoeling en afdekking van beginnende brand. Spray brandblussers ontworpen voor blussen van brand in huis, auto, kantoor, boot, camper, enz. Bij brand snel inzetbaar en geschikt in brandklasse A, B, *F *vetbranden. Sprayblussers zijn ook geschikt voor veilig blussen elektriciteitsbrand tot 1000 volt. Veilig een beginnende brand in bedrijf, woning, auto of boot bestrijden. Sprayblussers, goedkope brandblussers, zonder onderhoud. Online innovatieve (composiet) brandblussers en veiligheidsartikelen bestellen.


WEBSHOP BRANDBLUSMIDDELEN

De sprayblusser is een innovatieve brandblusser. U hoeft geen verplicht onderhoud te laten uitvoeren. Dus, nooit meer onderdelen vervangen en geen kosten voor brandblusser keuring en controle. Als we het vergelijk van een sprayblusser met een standaard 6 liter schuimblusser maken dan is de blustijd nagenoeg gelijk. De spray brandblusser is een erkende brandblusser met Rijkstypekeur. De blusstof inhoud van de spray brandblusser varieert. Wanneer u voor thuis, in auto, boot, camper, caravan of voor op kantoor nieuwe sprayblussers koopt bent u, t.o.v. de conventionele minder handzame metalen brandblussers, nog altijd voordeliger uit. Spray brandblussers zij met montagebeugel eenvoudig aan wanden en in elk voertuig of vaartuig te monteren. Ander voordeel is dat een sprayblusser vanwege de geringe omvang niet in de weg hangt. Gebruiksvriendelijke, vrouwvriendelijke lichtgewicht brandblusser in verzegelde spraybus.  


Sprayblusser - brandblusser offerte? Neem gerust contact op.

 

 

 

 Webshop brandblusserspray, auto, boot, camper, caravan, woning en kantoor. Brandblussers en BHV-artikelen veilig per IDeal betalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leverancier blusmiddelen Twente. Leverancier brandblussers Twente en Overijssel.