ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

HOME » INFO » OPHANGEN » POEDERBLUSSER

Poederblusser ophangen? Poederblussers ophangen dient in bedrijfsgebouwen voor goede zichtbaarheid tijdens brandbestrijding. Een poederblusser ophangen moet volgens NEN voorschrift. Hang een poederblusser bijvoorbeeld niet achter een deur. Volgens de wet zijn in bedrijfsgebouw 6-liter schuimblussers of 6-kg poederblussers voldoende voor de geldende basisbrandbeveiliging vereisten. Ons brandblusser advies is om geen poederblussers in gebouwen op te hangen echter wel schuimblussers. Is het echter zo dat de eigenaar kiest voor vervolgschade veroorzaakt door bluspoeder dan wordt er bewust voor poederblussers gekozen. Bij het blussen van een brand met een poederblusser vervliegt het bluspoeder door de gehele ruimte en neemt het zicht weg. 


Bluspoeder uit poederblussers komt in al uw elektrische apparatuur terecht. Groot voordeel van iedere poederblusser is dat de een poederblusser de goedkoopste brandblusser is en reeds geschikt voor ophangen in ruimten waar het zelfs tot -30 graden kan vriezen. In een bedrijfspand geldt de ophanghoogte van een 6-kg poederblusser van 1 meter hoogte bovenkant brandblusser vanaf de vloer. Poederblussers leveren wij inclusief ophangbeugel. Een poederblusser tot max. 4 kilo ABC poeder inhoud dient in bedrijfsgebouwen op max. 1.50 meter hoogte opgehangen te worden. Als een draagbare poederblusser buiten wordt opgehangen kan deze het beste in een brandblusserkast opgehangen worden.


Met 6-liter schuimblussers wordt de minste blusschade in bedrijfsgebouwen veroorzaakt. Een 6 kilo ABC poederblusser is ook toegestaan echter veroorzaakt dat gevolgschade. Draagbare poederblussers dienen ten allen tijde goed bereikbaar te zijn en mogen zich slechts op maximaal 20 meter loopafstand bevinden. Met aanvullende blussers worden Co2-brandblussers bedoeld of brandblussers met minder inhoud dan 6 liter schuim of 6 kilogram ABC poeder. Een Co2 brandblusser is met 2-kilo of 5-kilo Co2 blusgas te koop. Een Co2 brandblusser wordt voor brandbestrijding binnen vijf meter loopafstand bij brandrisico objecten gehangen. Ophanghoogte meest verkochte Co2 brandblusser, de 5-kg Co2 brandblusser, is net als bij schuimblussers en poederblussers 1 meter. Naast metalen brandblussers in de webwinkel sprayblussers kopen. Brandblussers voor kantoor, woning, auto, boot, camper, caravan. Sprayblussers behoeven geen onderhoud...


Tip: als brandblusser onderhoudsbedrijf en blusmiddelen leverancier kunt u in de webwinkel sinds kort ook de onderhoudsarme 6-liter schuimblusser en de onderhoudsarme 6-kg poederblusser per IDeal kopen. Informatie ophangen brandblussers? Neem gerust contact op.

 

 

 

 Online poederblusser kopen bij BlusPunt Brandblussers. Veilig per IDeal brandblussers afrekenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb