ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Welke soorten brandblussers zijn er? Welke soorten en welk type brandblusser is de goedkoopste brandblusser. Constante druk brandblussers zijn de goedkoopste conventionele brandblussers. Constante druk brandblussers zijn bij Ikea en bij de bouwmaterialen handels zoals Gamma, Formido, Karwei verkrijgbaar. Hoe komt het dat wij goedkoper constante druk schuimblussers en poederblussers aanbieden? Wij kopen brandblussers rechtstreeks in fabrikanten. De goedkoopste brandblussers is diverse soorten bij BlusPunt.nl online in de webshop kopen. 

 

In de regel worden schuimblussers en poederblussers in twee technische varianten in de markt aangeboden. Namelijk de duurdere schuimblusser en poederblusser met drijfgaspatroon en daarnaast de goedkopere *constante druk schuimblusser en poederblusser (*met manometer). Het prijsverschil tussen beide typen brandblussers is aanzienlijk. Hedendaags worden er veel meer constante druk brandblussers verkocht. Niet alleen omdat constante druk schuimblussers goedkoper in aanschaf zijn maar ook het onderhoud aan constante druk brandblussers voordeliger is dan het onderhoud aan brandblussers met een drijfgaspatroon

 

Kenmerkend verschil tussen constante druk en drijfgaspatroon houdende brandblussers is dat gescheiden opslag van het schuimconcentraat bij constante druk brandblussers niet mogelijk is. De benaming zegt het al. Een constante druk schuimblusser staat continue onder druk ( stikstof - N2 ). Constante druk schuimblussers zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met 2, 6 en 9 liter schuimvulling op waterbasis (premix). Bedrijven voldoen aan de eisen voor de brandpreventie in gebouwen wanneer er behalve brandslanghaspels ook schuimblussers met minimaal 6 liter inhoud of poederblussers met minimaal 6 kilo inhoud aanwezig zijn. U kunt er ook voor kiezen om de innovatieve erkende brandblusser in spuitbus "de sprayblusser" aan te schaffen. De sprayblusser blust met eenzelfde blustijd als een zware 6 liter schuimblusser en behoeft geen onderhoud. U bespaart budget. 


Webshop diverse soorten brandblussers. Neem gerust contact op.

 

 

Rating: 5 sterren
40 stemmen