ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Soorten automatische brandblussers. Een automatische brandblusser activeert zichzelf. Dit geheel zonder 230V aansluiting en zonder tussenkomst van personen. Al in de eerste fase van een brand blussen automatische-brandblussers de brand binnen seconden. Automatische brandblussers blussen direct wanneer de omgevingstemperatuur in een ruimte een hogere dan toegestane waarde bereikt. Online automatische brandblussers kopen? Dat kan veilig in de online blusmiddelen webshop. Ook in dit blussers segment wordt er innovatieve vooruitgang geboekt. Zo bieden wij u automatische brandblussers met een milieuvriendelijke blusvloeistof waarbij geen sprake is van kortsluiting bij het blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur, apparaten of technische installaties. Automatische brandblussers behoeven enkel visuele controle, geen onderhoud en dienen voor het tegen brand beschermen van bijv. motorruimte, telefooncentrale opslagruimte, wasmachine, wasdroger, meterkast, caravan en overige brandpreventieve toepassingen. 


FIRE KNOCK OUT automatische blusser. Goedkope automatische-blusser om automatisch een brand te blussen. Fire Knock Out blussers zijn eenvoudig in gebruik, lichtgewicht en snel verplaatsbaar. De Fire Knock Out treed automatisch in werking na aanraking met open vuur. De verpakking is gevuld met veilige blusstof en activering waaraan een snellont is bevestigd. Zodra de lont welke om de verpakking is gewikkeld met open vuur in aanraking komt springt de Fire Knock Out blusser open. Kortstondig wordt zuurstof in en om de brand weggenomen waardoor zuurstoftekort in de brand ontstaat. De blusstof koelt de brand terwijl de toegevoegde vertraging stoffen de kans tot herontbranding terugbrengen.


> SPECIFICATIES FIRE KNOCK OUT BLUSSER:

  • blusser activatie: bij contact open vuur 
  • blusstof: micro fog schuim blustechnologie ( 5 jr )
  • inhoud automatische brandblusser: 1.6 ltr of 5.6 ltr
  • onderhoud: enkel optisch - montage met slechts 1 schroef

MABO automatische blusser. Voorzien van veilige vloeistof verpakt in speciale hittedetectie cilinder. Bij een beginnende brand reageert de milieuvriendelijke vloeistof in deze automatische-brandblusser op temperatuurstijging. Bij 85ºC springt de hittedetectie cilinder open en wordt de blusstof over de brandhaard verspreid. Blust automatisch zonder tussenkomst van personen of 230V koppeling en expandeert in de beginfase van een brand. De goedkoopste automatische blusser met het grootste bereik onder de automatische brandblussers. Geen kortsluiting bij automatisch blussen op elektrische apparatuur.

 

> SPECIFICATIES MABO BLUSSER:

  • brandblusser activatie: bij 85⁰C temperatuurbereik 
  • type blusstof: micro fog schuim blustechnologie ( 10 jr ) 
  • blusser afmeting: 278 mm (b) x 64 mm (d) x 61 mm (h)
  • volgewicht: 980 gram - blusvloeistof inhoud van 570cc
  • onderhoud: enkel optisch - montage slechts twee schroeven

Goedkoopste automatische brandblusser kopen? Neem gerust contact op.