ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

WAAR AED IN DE BUURT?


AED apparaten worden zichtbaar aan gevels van gebouwen en ook in steeds meer bedrijven opgehangen. In steeds meer bedrijven is een AED aanwezig. Als iemand een hartaanval krijgt dan is het gevolg dat degene op de grond valt. Zaak is het dan ook om een Oranje Kruis verbandkoffer in de nabijheid voorhanden te hebben. De aanwezigheid van een Oranje Kruis BHV verbandkoffer is voor bedrijven verplicht. Een Oranje Kruis BHV bedrijfsverbandkoffer bevat alle eerste hulpmiddelen gereedschap en EHBO verbandmiddelen voor het verlenen van onmiddellijke eerste hulp bij ongelukken op de werkvloer. Informeer bij ons naar de beste prijs kwaliteit Oranje Kruis bedrijfsverbandkoffer voor uw organisatie.


Waar bevinden zich AED-apparaten in de buurt? Ieder jaar worden duizenden mensen in ons land door hartstilstand getroffen. Een AED is levensreddend. Waar vind ik AED's bij mijn de buurt? De locaties van AED apparaten wordt ook bij u in de buurt met het groene AED bord weergegeven. In ons land wordt het mogelijk gemaakt om in 6 minuten alle levensreddende handelingen uit te voeren die bij hartstilstand nodig zijn. Dit noemen we de 6 minuten zone. Binnen een 6 minuten zone zijn voldoende AED apparaten beschikbaar. Ook zijn er in de buurt binnen de 6 minuten zone voldoende vrijwillige hulpverleners via app oproepbaar zijn, deze kunnen reanimeren en weten hoe AED apparatuur werkt. Op www.aed4.eu is het mogelijk om de AED aanmelden App en tevens AED locatie app gratis te downloaden voor op de mobiele telefoon. Uw mobiele telefoon leidt u snel via een meebewegend kaartje naar de dichtstbijzijnde AED.


Een AED in de buurt redt levens. Automatische AED's geven via gesproken instructies hulp bij hartreanimatie. Bij het gebruiken van een AED worden de hartkamers snel en random geprikkeld waardoor ze niet meer samentrekken. De AED geeft elektrische schokken en reset het hart. Iedere AED bevat twee elektroden die op de ontblote borstkas van het slachtoffer geplakt worden. De AED analyseert het hartritme en geeft de AED gesproken instructies. Gelukkig worden steeds meer AED apparaten in publieke ruimten opgehangen.


AED apparaat via Ideal betalen? Online afrekenen via Ideal is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Is de betaling met ideal niet gelukt? Dan is het mogelijk om de historie van uw bank op de ideal beschikbaarheid pagina te controleren of er op dat moment een storing in ideal bij uw bank was. Naast online via de computer of laptop heeft u ook de mogelijkheid om te betalen met ideal mobiel voor als u de mobiel bankieren app van uw bank op uw tablet of smartphone heeft geïnstalleerd. Per Ideal afrekenen van BHV middelen of AED in de webshop met de ideal app is gemakkelijk en werkt snel.


AED kopen? Neem gerust contact op. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AED apparaat kopen in de veiligheidsmiddelen webshop. Compleet AED apparaten. Automatische AED en semi automatische AED apparaten.