ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Woning brandblusser. Woning brandblusser kopen? Veilig in woning blussen van frituurbrand en branden in de brandklasse A (= vaste stoffen), B (= vloeibare stoffen), F (= vet en olie) en elektra tot 1000 volt. Lichtgewicht brandblusser, handzaam en overal te monteren zonder dat de brandblusser in looprouten in de weg hangt. Iedere brand begint onverwachts. Zodra een beginbrand zich niet heeft uitgebreid kan deze met weinig inspanning en weinig blusmiddel geblust worden. Geen onderhoud ! Woning brandblusser in de webshop kopen veilig via IDeal.


Hoe eerder dit gebeurt, hoe minder schade. Een snelle reactie is bij beginbrand bestrijding van groot belang. Een metalen brandblusser die in een meterkast, garage of schuur staat kan niet direct gebruikt worden. Eerst moet de blusser gevonden worden, de instructies op het brandblusser etiket gelezen zijn en dan moet de borgpen met veel kracht uit de blusser gehaald worden. Dit alles maakt een snelle reactie bijna onmogelijk. Het is daarom belangrijk dat een brandblusser in een noodsituatie onmiddellijk bij de hand is zeer eenvoudig is te gebruiken en een efficiënte brandbluscapaciteit heeft conform NEN3-7.  


Sprayblussers zijn ten opzichte van metalen brandblussers snel inzetbaar. De bluskracht efficiëntie komt tot stand door het in de blusser toegepaste milieu vriendelijke blusmiddel en spuittechniek (micro fog technologie). In de woningbrandblusser is high-performance blusschuim opgeslagen. Tijdens het blussen wordt hitte uit het vlamfront onttrokken en wordt voorkomen dat nieuwe zuurstof de brand zou kunnen bereiken. Resultaat is dat zonder voldoende zuurstof een brand niet kan voortbestaan. De bluswerking wordt bereikt door verneveling van het blusmiddel. Woningbrandblusser geschikt in de brandklassen A, B, F.


BRANDBLUSSER WONING:

Advies: hang de woningbrandblusser op strategische plaatsen in huis, vakantiewoning, chalet, studentenhuis, appartement, bungalow, villa, enz. 


 

Woningbrandblusser kopen? Neem gerust contact op.