ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

HOME » KEUREN

BRANDBLUSSERS KEUREN | TEL. 085-1304730


Brandblusser keuren? Brandblussers keuren is met de komst van de onderhoudsarme brandblussers bijna verleden tijd. In de brandblusser webwinkel als schuimblusser 6-liter en poederblusser 6-kg te koop. Onderhoudsarme brandblussers zijn een regelrechte concurrent voor de bekende zware metalen brandblussers. Tien jaar lang geen uitgebreid onderhoud. De onderhoudsarme blussers zijn gemaakt van een uiterst robuust materiaal. De brandblusser is stootvast en behalve geschikt voor vereiste basis brandbeveiliging in gebouwen ook geschikt voor montage aan vrachtwagens en ook in jachthavens of op bedrijfsterreinen. Metalen blusapparaten zijn aan roest en corrosie onderhevig. Onderhoudsarme brandblussers in de webwinkel bevatten verchroomde onderdelen en roesten of corroderen niet. Brandblussers met kunststof (kevlar) cilinder.


Blusapparaten keuren? Onderhoudsarme brandblussers hoeven enkel optische controle. Geen uitgebreid onderhoud zoals dat wel moet bij metalen blussers. Bezuinigingen bij bedrijven zijn aan de orde van de dag. Ook bezuinigen bedrijven op het onderhoud aan gebouwen en gebouwgebonden installaties. De budget verantwoordelijke medewerker ziet jaarlijks de brandblusser onderhoud kosten steeds stijgen en moet de stijging als vaste last incalculeren. Nu is er de onderhoudsarme brandblusser. Innovatief, gebruiksvriendelijke brandblusser en 20% lichter in gewicht ten opzichte van metalen brandblussers. Erkende brandblussers met keurmerk, CE, EN-3 en MED keur. Onderhoudsarme brandblussers kopen? Eisen brandblussers bedrijven? Voorgeschreven brandblussers in bedrijven zijn schuimblussers-met-6-liter inhoud of poederblussers-met-6-kilogram inhoud. Neem voor advies en informatie gerust even contact op.


ONDERHOUD BRANDBLUSSERS | KLIK OP DE AFBEELDING:


NADELEN BLUSSEN MET POEDER:

Blussen met poederblussers in gebouwen is af te raden. Mits u gevolgschade van het blussen met poeder voor lief neemt. Blussen met een poederblusser in besloten ruimten ontneemt zicht op vluchtwegen. Op de tweede plaats veroorzaakt blussen met poederblussers in gebouwen gevolgschade in elektrische apparatuur en elektrische installaties. Na enige tijd zal rond dwarrelend poeder een corrosie in elektrische circuits teweegbrengen. Schuimblussers zijn de aangewezen brandblussers voor het met zo min mogelijk gevolgschade blussen van brand in gebouwen. Zowel de poederblusser als de schuimblusser zijn voor het blussen op elektriciteit tot 1000 volt geschikt om veilig in brand staande elektrische apparatuur te blussen.

Brandblusser kopen? Neem gerust contact met ons op.