ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Rookmelders welke op de juiste plaats zijn opgehangen, periodiek worden getest en onderhouden spelen een cruciale rol bij het terugdringen van het aantal slachtoffers door brand. Rookmelders redden levens. Als er in uw huis brand is verspreidt de ontstane rookontwikkeling zich snel. Rookmelders alarmeren in de beginfase van een brand in uw woning waardoor u en uw familie meer tijd hebben om veilig de woning te verlaten. Installeer rookmelders op iedere verdieping, in iedere slaapkamer, entree, overloop, de zolder en bij de meterkast. Het beste is het om onderling gekoppelde - draadloze rookmelders - te gebruiken. 


Wanneer één rookmelder rook detecteert geven nl. alle gekoppelde rookmelders alarmsignaal. Test rookmelders minstens één keer per maand zodat u zeker weer dat de rookmelders ook na enige tijd nog goed functioneren. Een rookmelder ophangen dient op strategische plaatsen aan plafonds te geschieden. Hang standaard rookmelders niet in de keuken of badkamer om valse alarmering (stoom) te voorkomen. De beste brandmelder in keuken en badkamer is een hittemelder. Zorg ervoor dat de vluchtwegen in huis vrij van rommel zijn plus dat deuren en ramen eenvoudig te openen zijn. Oefen met uw familie hoe deze ten tijde van een brand zo snel mogelijk op een veilige wijze de woning kunnen verlaten en spreek een plaats af waar iedereen verzameld. Een goede verzamelplaats is iets blijvends zoals een boom of lantaarnpaal op een veilige afstand aan de voor- of achterkant van uw woning en koop brandblussers


Koolmonoxide is onzichtbaar, reukloos en kleurloos dat ontstaat wanneer brandstoffen zoals hout, aardgas, propaangas onvolledig verbranden. Slecht onderhouden kachels zijn potentiële bronnen van koolmonoxide. Ander gevaar op koolmonoxide is wanneer er gedurende een langere tijd een verbranding motor in een kleine afgesloten ruimte blijft draaien. Een persoon kan al worden vergiftigd door een geringe hoeveelheid koolmonoxide gedurende een langere tijd of door een grotere hoeveelheid koolmonoxide in een korter tijdsbestek. 


De gevaren van blootstelling aan koolmonoxide is afhankelijk van een aantal variabelen waaronder de gezondheid van slachtoffers. Zuigelingen, zwangere vrouwen en mensen met astma, hart- en vaatziekten worden reeds zwaarder getroffen bij een lagere concentratie van koolmonoxide dan personen met een goede conditie. Plaatsen om koolmonoxide melders op te hangen zijn bijvoorbeeld in de nabijheid van geiser, CV en andere verbrandingsapparaten. Regelmatig vernemen we vanuit de media dat er slachtoffers door koolmonoxide vergiftiging zijn gevallen. Het persoonlijk leed is in deze situaties groot. Zorg ervoor dat er naast goed functionerende rookmelders en hittemelders ook brandblussers of sprayblussers en een blusdeken in huis zijn.


Neem de tijd om de juiste brandblusser te kopen. Er zijn namelijk meerdere brandblussers geschikt voor het blussen van brand in uw woning. Met een standaard schuimblusser is het niet verstandig om een frituurbrand te gaan blussen. In de webwinkel bieden wij u meerdere brandblussers welke geschikt zijn voor de brandpreventie in huis. Brandblussers zijn voor het blussen van brand in meerdere brandklassen geschikt. Brandblussers voor het tegen brand beveiligen van uw woning of bedrijf. De goedkoopste brandblussers kopen per IDeal.


Brandblusser kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb