ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BHV CURSUS DRENTHE


De aanwezigheid van goed opgeleide bedrijfshulpverleners is natuurlijk binnen iedere bedrijfsvoering of organisatie wettelijk vereist. BHV geldt voor iedere bedrijfsvoering. Ieder bedrijf heeft dan ook een eigen BHV organisatie. De BHV-cursus zorgt ervoor dat personeel in bedrijfshulpverlening getraind raakt. Bij hoeveel werknemers is een BHV cursus verplicht? De BHV cursus is verplicht voor iedere organisatie met één of meer medewerkers. Uitzendkrachten tellen hierbij voor de BHV verplichting mee.

 

Alleen wanneer u een eenmanszaak voert vervalt de BHV plicht. Wanneer u bezoekers, vakantiehulpen en klanten in uw bedrijf ontvangt is BHV verplicht. De BHV verplichting wordt omschreven in de Arbowet. Artikel-3-Arbowet: verplichting tot bedrijfshulpverlening (BHV). Iedere werkgever is verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van BHV om goed op een ongeval, brand en of ontruiming voorbereid te zijn. Artikel 15 Arbowet: werkgevers moeten zich laten ondersteunen door deskundige bedrijfshulpverleners en BHV cursus bedrijven. Via ons BHV cursus, reanimatiecursus of VCA cursus in Assen, Beilen, Emmen, Hoogeveen ( Drenthe ) volgen. Neem dan via het contactformulier contact op. 

 

Getrainde bedrijfshulpverleners zijn onmisbaar bij het voorkomen van grotere calamiteiten of persoonlijk letsel. Vanuit de verzekeringswereld is bekend dat de meeste bedrijven na brandschade uiteindelijk failliet gaan omdat deze niet voldoende op een crisis zijn voorbereid. Het is dus zeker zaak om getrainde bedrijfshulpverleners binnen uw bedrijf te hebben zodat uw organisatie wel flexibel genoeg is om crisissituaties het hoofd te bieden. Behalve het aanvragen van een BHV cursus voor medewerkers van bedrijven in de webshop brandblussers en BHV-artikelen voordelig online kopen.


Blusmiddelen kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 BHV artikelen leverancier blustoestellen en brandslanghaspels Twente. BHV leverancier blustoestellen Twente en Overijssel.