ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

HOME » INFO » BHV

De aanwezigheid van goed opgeleide bedrijfshulpverleners is natuurlijk binnen iedere bedrijfsvoering of organisatie wettelijk vereist. BHV geldt voor iedere bedrijfsvoering. Ieder bedrijf heeft dan ook een eigen BHV organisatie. De BHV cursus zorgt ervoor dat personeel in bedrijfshulpverlening getraind raakt. Bij hoeveel werknemers  is BHV cursus verplicht? Een BHV cursus is verplicht voor iedere organisatie met 1 of meer medewerkers. Uitzendkrachten tellen voor de BHV verplichting mee.

 

Alleen wanneer u een eenmanszaak voert vervalt de BHV verplichting. Wanneer u bezoekers, vakantiehulpen en klanten in uw bedrijf ontvangt is BHV wel weer verplicht. De BHV verplichting wordt omschreven in de Arbowet. Artikel 3 Arbowet: verplichting tot bedrijfshulpverlening (BHV). Iedere werkgever is verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van BHV om goed voorbereid te zijn bij ongeval, brand en ontruiming. Artikel 15 Arbowet: werkgevers moeten zich laten ondersteunen door deskundige bedrijfshulpverleners en BHV cursus bedrijven.

 

Getrainde bedrijfshulpverleners zijn onmisbaar bij het voorkomen van grotere calamiteiten of persoonlijk letsel. Vanuit de verzekeringswereld is bekend dat de meeste bedrijven na brandschade uiteindelijk failliet gaan omdat deze niet voldoende op een crisis zijn voorbereid. Het is dus zaak om getrainde bedrijfshulpverleners binnen uw bedrijf  te hebben zodat uw organisatie wel flexibel genoeg is om crisissituaties het hoofd te bieden. Behalve het aanvragen van een BHV cursus voor bedrijven kunt u in de webshop brandblussers en BHV koffers online kopen.


Blusmiddelen kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 BHV artikelen leverancier blustoestellen en brandslanghaspels Twente. BHV leverancier blustoestellen Twente en Overijssel.