ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

WELKE BRANDBLUSSER KOPEN?


Welke brandblusser is voor uw gebruik geschikt? Welke brandblusstof is hierbij het best? Aan de hand van brandklassen zijn de juiste brandblussers voor bedrijf en thuis snel te vinden. Brandklassen zijn van groot belang voor het blussen van brand. Brandklassen worden d.m.v. een pictogram en een letter op draagbare brandblussers weergegeven. Blussen met de welke brandblusser dan ook die de verkeerde blusstof bevat kan leiden tot gevaarlijke situaties. Er zijn diverse soorten brandblussers met ieder hun eigen unieke kenmerken. Controleer voor u brand gaat blussen eerst welke brandblusser u in uw handen heeft. Brandblussers kopen?


Welke gevolgen kan blussen met de verkeerde brandblusser teweegbrengen? Onvoldoende blusresultaat, kans op herontsteking, elektrische geleiding of door blussen met water op vetten wat een brand explosief maakt. Voordat u online brandblussers gaat kopen is het raadzaam om eerst de aanwezige brandrisico’s te inventariseren. Elke omgeving is anders en voor iedere situatie zijn blussers in de juiste brandklassen te koop. Wij hebben om u op weg te helpen onderstaand de brandsoorten, brandklassen en de voor de betreffende categorie branden geschikte draagbare brandblussers weergegeven.


  • Welke brandblusser thuis? De beste brandblusser voor thuis is de schuimblusser 2 liter, schuimblusser 6 liter en de spray-brandblusser.
  • Welke brandblusser bedrijfspand? De beste brandblusser voor bedrijfsgebouwen zijn 6-kilo poederblussers en vooral 6-liter schuimblussers.
  • Welke brandblusser auto? De beste brandblusser voor in de auto is de schuimblusser 2 liter en de innovatieve spray-brandblusser.
  • Welke brandblusser keuken? De beste brandblusser voor in de keuken thuis is de spray-brandblusser of de 5-kg-Co2-brandblusser.
  • Welke brandblusser bedrijfskeuken? De beste brandblusser voor in bedrijfskeukens is de 5-kg-Co2-brandblusser of een vet-brandblusser.
  • Welke brandblusser aan boord? De beste brandblusser aan boord is een 2 liter schuimblusser en een spray-brandblusser ( pleziervaart ).
  • Welke brandblusser gebruiken? Zie hiervoor de hieronder vermelde brandklassen met bijvermelding van welke brandblusser geschikt is.

VASTE STOF BRAND: 

 

VLOEIBARE STOF OF VLOEIBAAR WORDENDE STOF BRAND

 

GAS BRAND

METAALBRAND: 

  • brandklasse D: magnesium, lithium, kalium, natrium
  • speciale D-poederblusser met langere spuitlans

 

ELEKTRICITEITSBRAND: 

 

VET- EN OLIEBRAND


 Informatie welke brandblusser kopen? Neem gerust contact op. 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb