ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

HOME » COMPUTERRUIMTE » BLUSSYSTEEM KOPEN

ICT BLUSSYSTEMEN EN BRANDBLUSSERS | RUIMTE en OBJECT


AUTOMATISCH BLUSSYSTEEM voor blussen van brand in ICT apparatuur op basis van object detectie en gasblussing. Nadruk op tijdige voorkoming van ongeoorloofde temperatuurstijging en/of toename van zeer fijne rookdeeltjes in 24/7 ICT apparatuur aan de hand van tresholds en logging. Branddetectie en automatisch blussysteem. Alleen in het object waar zich een calamiteit voordoet zal automatisch worden doorgemeld en geblust (  bijv. UPS, serverkast, -rack, computair, bladeserver, taperobot, enz ).


NOVEC blussysteem computerruimte. Blussysteem voor computerruimte binnen het klein en groot MKB. De afblaastijd van dit negatief katalytisch werkende Novec™ blusgas is slechts 10 seconden, onder een blusdruk van 25 bar. Novec blusgas zoekt, nadat het in de computerruimte is gebracht, de hittebron en genereert binnen 10 seconden zuurstoftekort in de brandhaard waardoor deze dooft. Gedurende de automatische blussing blijft het zuurstofpercentage in de computerruimte veilig rond 19%. Novec blusgas is duurzaam en is in vijf dagen uit de atmosfeer. Voor installatie weinig ruimte nodig voor meestal maar èèn benodigde bluscilinder. 


FM200 blussysteem serverruimte. Minder duurzaam maar toch net even voordeliger dan een NOVEC blussysteem. Een FM200 gasblussysteem is uitermate geschikt voor automatische ruimte brandblussing in ICT ruimten. FM200 is een licht chemisch blusgas en wordt net als NOVEC blusgas in 10 seconden in de computerruimte afgeblazen. De werking van FM200 blusgas berust op fysische koeling van de vlam op moleculair niveau. De hitte wordt uit de brandhaard gehaald, mede door temperatuurdaling stopt de verbranding. FM200 blusgas is bijzonder moeizaam afbreekbaar en het blijft net als Halon 36 jaar in onze atmosfeer. Voor installatie weinig ruimte nodig voor meestal slechts èèn benodigde bluscilinder. 


ARGON blussystemen zijn voor iedere computerruimte ontworpen. Van kleine ICT ruimte, serverruimte tot datacenter. Argon blusgas wordt in 60 seconden in ruimten afgeblazen en is zeer geschikt voor indringende blussing van langzaam ontwikkelende branden. Met Argon blussystemen moet rekening worden gehouden met de opbouw van overdruk bij afblazing van het blusgas bij een blusdruk van 60 bar. Argon blusgas bestaat voor 50% uit Argon en 50% stikstof wat zorgt voor een zuurstofverlaging tot 15%. Argon blusgas is voordelig niet giftig en ozonfriendly. Argon blussystemen zijn ontworpen voor de grotere ICT ruimten en datacenters.


Webshop automatische brandblussers met onschadelijk blusgas voor veilig blussen van brand in ICT kasten. Het is logisch dat de temperatuur in tegen vuil en stof afgesloten kasten hoger is dan in de ruimte erbuiten. Te hoge temperatuur in kasten met elektrische apparatuur kan tot brandgevaarlijke hotspots leiden. Omdat brand in afgesloten serverracks niet direct opgemerkt kan worden bieden onze serverkast blussysteem blussers uitkomst! Volgens sprinklertechniek ontworpen blussers. Webshop sprinklersysteem brandblussers met 24/7 werking zonder stroomvoorziening en onderhoudsvrij!


Brandblusser computerruimte nodig? Computerruimten variëren in grootte echter zijn voor de betreffende onderneming even belangrijk. Zaak is het dus om downtime door brand beperkt te houden. Kosten voor installatie van een blussysteem in een computerruimte van geringe omvang is duur. De brandblussers hieronder bieden uitkomst. Hoeveel brandblussers in computerruimten ophangen? Neem gerust contact met ons op. De automatische brandblussers in de webwinkel werken 24/7 volledig autonoom. Online brandblussers voor computerruimten en datacenters voordelig kopen in de webwinkel van BlusPunt.Blussysteem of brandblusser computerruimte? Neem gerust contact op.