ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BHV VERBANDKOFFER KOPEN


De aanwezigheid van een BHV verbandkoffer is verplicht voor bedrijven. BHV koffers bevatten alle eerste hulpmiddelen, gereedschappen en ook verpleegmiddelen voor het verlenen van onmiddellijke Eerste Hulp Bij Ongelukken. Het Oranje Kruis heeft een certificerende rol als het gaat om goedgekeurde BHV verbandkoffers voor bedrijven. Plus om in Nederland kennis en kunde omtrent EHBO te verspreiden. Het Oranje Kruis is een onafhankelijk certificerende organisatie op het gebied van Eerste Hulp. 

 

Het Oranje Kruis heeft als doel het stimuleren, faciliteren, coördineren van en richting geven aan de Eerste Hulp door leken in Nederland om zodoende gezondheidsschaden te beperken. Hierbij zijn BHV koffers en verbandkoffers met daarin alle EHBO hulpmiddelen van levensreddend belang. Voor iedere branche zijn specifieke BHV koffers te koop waarvan wij er een aantal voor u geselecteerd hebben. Binnen een kinderdagverblijf is een veiligheid bijvoorbeeld in bijna elke hoek in terug te vinden in de vorm van branddetectie en brandmeldapparatuur blussers, EHBO-kofferAED.

 

Behalve BHV verbandkoffers voor bedrijven bieden wij ook verbandkoffers en -trommels voor particulier gebruik zoals verbandtrommels voor in de auto en verbandtrommels voor thuis. De BHV verbandkoffer voor bedrijven is voor eerste hulp bedrijfsongevallen universeel samengesteld. In productiebedrijven is het verstandig om èèn BHV verbandkoffer per werkruimte op te wand te hangen. De vereiste met betrekking tot het aantal BHV verbandkoffers binnen een bedrijf is om minimaal èèn BHV verbandkoffer per 50 werknemers. In de webwinkel verbandkoffers bestellen gaat eenvoudig en veilig via uw eigen bank. U selecteert het gewenste product en rond de bestelling af.


Bedrijfsverbandkoffers kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Voordelige bedrijfsverbandkoffers online bestellen. Eenvoudig en veilig per IDeal afrekenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb