ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBLUSSERS VAKANTIEHUIZEN | WEBSHOP


Brandblusser vakantiehuizen. Brandblussers vakantiehuizen kopen? Lichtgewicht brandblusser met eenzelfde blustijd als 6 liter schuimblussers. Brandblusser met Rijkskeurmerk  om de brandpreventie in vakantiehuizen te optimaliseren. Tijdens de vakantie zijn we ons minder bewust van het risico op brand. Tijdens de vakantie is brandpreventie in vakantiehuizen onmisbaar. In 2015 zijn in woningen in Nederland 20 personen door brand omgekomen. Hieruit blijkt dat het verbeteren van de brandpreventie ook in vakantiehuizen actueel is. Webwinkel brandblussers vakantiehuizen onderhoudsvrij, veilig eenvoudig online per IDeal kopen.


Brandblussers vakantiehuizen. Brand ontstaat vooral in keukens. Ook in vakantiehuizen door bijvoorbeeld een vergeten pan op het vuur of brandend vet in een veel te heet geworden friteuse. Op vakantie barbecueën we bijna dagelijks en steken we de vuurhaard en de vuurkorf aan. Situaties waarbij huurders eigenaren en beheerders van vakantiehuizen niet op zitten te wachten. Indelingen van vakantiehuizen zijn anders dan eigen woning. Te nemen vluchtwegen ook. Met de juiste brandblussers en blusstof is het mogelijk om een vluchtweg naar buiten te creëren. Voor snelle brandmelding zijn rookmelders onmisbaar.


GOEDKOPE BRANDBLUSSERS VAKANTIEHUIZEN:

SPRAYBLUSSERS...

Sprayblussers zijn ten opzichte van metalen brandblussers snel inzetbaar. De bluskracht efficiëntie komt tot stand door het in de blusser toegepaste milieu vriendelijke blusmiddel en spuittechniek (micro fog technologie). In de spray brandblusser is high-performance blusschuim opgeslagen. Tijdens blussen wordt hitte uit het vlamfront onttrokken en wordt voorkomen dat nieuwe zuurstof de brand kan bereiken. Resultaat is dat zonder voldoende zuurstof de brand niet kan voortbestaan. De bluswerking is verneveling van het blusmiddel. Brandblusser vakantiehuizen geschikt in brandklassen A, B, F en elektra tot 1000 volt.Rookmelders vakantiehuizen. De juiste en voldoende rookmelders zijn in vakantiehuizen extra belangrijk. Rookmelders zorgen ervoor dat brand wordt gemeld. Plaats in ieder vertrek in vakantiehuizen rookmelder en in de keuken een hittemelder aan het plafond. RF rook- en hittemelders zijn draadloze rookmelders en onderling koppelbaar. Wordt er op een bepaald moment rook of rookgas in slaapkamer, woonkamer of entree en/of overmatige hitte in keuken of douche gedetecteerd dan geven alle melders tegelijkertijd luid en duidelijk akoestisch alarmsignaal. Er klinkt dan een algeheel ontruimingssignaal door het vakantiehuis. 


In keukens van vakantiehuizen veilig vet en olie brand blussen met onderhoudsvrije sprayblusser spraybus. Behalve voor blussen van brandend frituurvet ook geschikt voor blussen op hout, papier en textiel. Is er sprake van meerdere verdiepingen in het vakantiehuis dan is ons advies om wel per verdieping deze voordelige brandblusser op een direct zichtbare plaats aan de wand op te hangen. De brandblusser in spuitbus is gering van omvang, licht van gewicht en uitermate handzaam. De beste brandblusser in vakantiehuizen. Ook onderhoudsvrije versie verkrijgbaar voor onderweg in auto, camper en caravan of boot.


Brandblussers vakantiehuizen kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb