ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

AANBIEDING CO2 BRANDBLUSSERS


Aanbieding Co2 brandblusser. Nu aanbieding Co2 brandblusser 5-kilo en Co2 brandblusser 2-kilo. Co2 brandblusser webshop met korting prijzen. In onze brandblusser webshop zijn deze beide soorten Co2 brandblussers erkende Co2 brandblussers. Het bestellen van Co2 brandblussers in de brandblusmiddelen webshop is eenvoudig. De Co2 brandblusser prijzen verschillen per brandblusser webshop. Elke Co2 brandblusser die u in de Internet winkel kunt kopen heeft het keurmerk van de Ned. Overheid. Dit is het Rijkstype keurmerk. Levering Co2 brandblussers met ophangbeugel en keuringssticker. De prijs van onze 5 kg Co2 brandblusser in de blustoestellen webshop is concurrerend. De 5 kilo Co2 brandblusser is van een degelijke kwaliteit waar u een forse elektriciteitsbrand veilig mee kunt blussen. De prijs van de 2 kilo Co2 brandblusser verschilt niet veel van de prijs van de 5 kilo Co2 blusser. Door het kleine prijsverschil is in sommige gevallen de 5 kilo Co2 brandblusser een betere optie.


Het ophangen van een 5 kilo Co2 brandblusser dient op 1 meter vanaf de vloer te geschieden. Het ophangen van een 2 kilo Co2 brandblusser op maximaal 1.50 meter. Welke Co2 brandblusser heb ik nodig? Welke Co2 brandblusser u nodig heeft is afhankelijk van de te verwachten brandgrootte. Het spreekt voor zich dat een brand in een serverrack in de computerruimte een grotere impact geeft dan een brandende computer in een thuis situatie. Een draagbare Co2 brandblusser is een hoogwaardige brandblusser waarbij de blusstof vloeibaar in de Co2 bluscilinder is opgeslagen. Wanneer het vloeibare Co2 met de omgevingslucht in contact komt expandeert het vloeibare Co2 naar Co2 blusgas. Het totaal gewicht van een 5 kilogram Co2 brandblusser ligt rond de 13 kilo. Ook wanneer u een Co2-brandblusser gaat ophangen is het brandblusser bord verplicht. Het brandblusser bord moet op twee meter hoogte vanaf de vloer boven Co2 brandblussers op de muur bevestigd worden. Het brandblusser bord is verplicht wanneer brandblussers in gebouwen opgehangen worden. Het ophangen van brand pictogrammen geldt overigens ook voor het goed zichtbaar maken van brandslanghaspels in gebouwen. Co2-brandblusser kopen?


De aanbieding Co2 brandblussers zijn ontworpen voor het blussen van elektriciteitsbranden. Naast de voor de vanuit de Overheid minimaal vereiste blus middelen in gebouwen zoals 6-kg poeder of 6-liter schuim brandblussers worden nabij bijzondere brandrisico's Co2 brandblussers opgehangen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Co2 brandblusser in keukens, computerruimte, productie apparatuur, schakelkasten, telecommunicatie ruimten, enz. Co2 brand blussers zijn uitermate geschikt voor blussen op kostbare elektrische apparatuur omdat het geen nevenschade teweegbrengt en geen elektra geleidt. 


Aanbieding Co2-brandblusser? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb