ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Alle soorten brandblussers vormen een zeer belangrijke schakel m.b.t. de brandveiligheid in gebouwen en buitenomgevingen. 85% van alle beginnende branden in gebouwen worden met brandblussers geblust. Hierom zijn er verschillende soorten brandblussers in gebouwen van bedrijven, winkels, instellingen, verenigingen, theaters en overige gebouwen vereist.  


Welke en hoeveel brandblussers u nodig heeft is afhankelijk van de aanwezige risico’s op brand, de oppervlakten en de indelingen van uw pand. In 2006 is de Europese richtlijn voor de projectering van brandblussers tot stand gekomen. De norm voor het projecteren van brandblussers is NEN 4001:2006. Hierin staat beschreven welke brandblussers er in een gebouw minimaal vereist zijn. Brandblussers geldend als basisbrandbeveiliging eenheid in gebouwen. Dit zijn schuim brandblussers met een minimale inhoud van 6-liter of poederblussers met minimaal 6-kilo inhoud. Wij adviseren u om schuimblussers te kopen omdat poederblussers nevenschade veroorzaken aan elektrische apparatuur en installaties. 


SOORTEN BRANDBLUSSERS | WINKEL VEILIGHEIDSARTIKELEN:

BlusPunt Brandblussers | KvK. 68484283 | BTW. NL139295859B03 | BIC: INGBNL2A | IBAN BANK: NL44 INGB0007637881 | Tel. 085-1304730

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leverancier brandblusmiddelen Twente. Leverancier brandblusapparaten Twente en Overijssel.