ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Schuimblusser ophangen? Een brandblusser dient in elk gebouw goed zichtbaar en bereikbaar te zijn. Een brandblusser ophangen moet volgens NEN voorschrift. Hang een schuimblusser in een bedrijfsgebouw dus niet achter een deur. In een bedrijfspand zijn 6-liter schuimblussers en/of 6-kg poederblussers voldoende voor de geldende vereisten in bedrijven. Ons brandblusser advies is om geen poederblussers in bedrijven op te hangen echter wel schuimblussers. Bij het blussen van een brand met poederblussers vervliegt het bluspoeder door de gehele ruimte waar de brand is. Bluspoeder komt in al uw elektrische apparatuur terecht. In een bedrijfspand geldt als ophanghoogte van 6 liter schuimblussers 1.00 meter. Schuimblussers leveren wij inclusief muurbeugel. Schuimblussers tot max. 3 liter inhoud dienen in bedrijfsgebouwen op max. 1.50 meter opgehangen te worden. Bij ophangen schuimblussers buiten is een brandblusserkast noodzakelijk.


Ophangen brandblussers luistert nauw. Zorg dat brandblussers zo weinig mogelijk in looproutes worden opgehangen. Een schuimblusser met 6 liter of 9 liter inhoud heeft namelijk een redelijke diameter. De toegang tot een brandblusser mag niet gehinderd worden door een te verwachten brandrisico. Dit betekent dat de gebruiker niet door of langs de brand moet hoeven lopen om bij een schuimblusser te komen. De locatie van een schuimblusser moet worden aangegeven met behulp van een brandblusser pictogram volgens NEN3011. Pictogrammen voor brandblussers dienen op twee meter hoogte vanaf de vloer boven schuimblussers aangebracht te zijn. Lukt dit niet boven de brandblusser dan is het toegestaan om het brandblusser pictogram bord zichtbaar nabij de brandblusser op de wand te plaatsen.


Een 6-liter schuimblusser is de minimaal vereiste brandblusser in bedrijfsgebouwen. Een 6-kilogram ABC poederblusser is ook toegestaan echter veroorzaakt blussen met een poederblusser in bedrijfsgebouwen vervolgschade. Draagbare brandblussers dienen ten allen tijde goed bereikbaar zijn en mogen zich slechts op maximaal 20 meter loopafstand bevinden. Met aanvullende brandblussers worden Co2-brandblussers bedoeld of brandblussers met minder inhoud dan 6-liter schuim of 6-kilogram ABC poeder. Een draagbare Co2-brandblusser is met 2-kg of 5-kg Co2 blusgas inhoud te koop. Een Co2 brandblusser wordt voor brand brandbestrijding binnen vijf meter loopafstand bij het brandrisico object opgehangen. De ophanghoogte van de meest verkochte Co2 brandblusser, de 5-kg Co2 brandblusser, is net als bij AB schuimblussers en poederblussers 1.00 meter. Naast metalen brandblussers kunt u bij ons sprayblussers kopen. Sprayblussers voor kantoor, woning, auto, boot, camper, caravan, ouderen en keuken thuis per IDeal kopen.


Schuim brandblusser ophangen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 Informatie brandblussers ophangen. Webwinkel schuimblussers met voordelige prijzen online kopen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb