ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBLUSSER APPARTEMENT KOPEN


Brandblusser appartement. Brandblusser kopen? Veilig blussen frituurbrand en branden in de brandklasse-A (= vaste stoffen), B (= vloeibare stoffen), F (= vet en olie) en elektra tot 1000 volt. Lichtgewicht brandblusser voor appartementen, handzaam en overal te monteren zonder dat de brandblusser in de weg hangt. Iedere brand begint onverwachts. Zodra een beginbrand zich nog niet verder heeft uitgebreid kan deze met relatief weinig inspanning en weinig blusmiddel geblust worden. Onderhoudsvrije brandblusser in de webshop veilig eenvoudig via IDeal kopen.


Hoe eerder u blust, des te minder schade. Een snelle reactie is bij beginbrand bestrijding van groot belang. Een metalen brandblusser die in een meterkast garage of schuur hangt kan niet direct gebruikt worden. Eerst moet de blusser gevonden worden, de instructies op het brandblusser etiket gelezen zijn en dan moet de borgpen nog met veel kracht uit de blusser gehaald worden. Dit alles maakt een snelle reactie bijna onmogelijk. Het is daarom belangrijk dat een brandblusser bij brand in appartementen onmiddellijk voorhanden is, eenvoudig in gebruik is en een efficiënte brandbluscapaciteit heeft conform NEN3-7.  


Sprayblussers zijn ten opzichte van metalen brandblussers snel inzetbaar. De bluskracht efficiëntie komt tot stand door het in de blusser toegepaste milieu vriendelijke blusmiddel en spuittechniek (micro fog technologie). In de woningbrandblusser is high-performance blusschuim opgeslagen. Tijdens het blussen wordt hitte uit het vlamfront onttrokken en wordt voorkomen dat nieuwe zuurstof de brand zou kunnen bereiken. Resultaat is dat zonder voldoende zuurstof een brand niet kan voortbestaan. De bluswerking wordt bereikt door verneveling van het blusmiddel. Brandblusser appartementen met Rijkskeurmerk.


BRANDBLUSSER APPARTEMENT & WONING:

Advies: hang de brandblusser op strategische plaatsen in appartement, huis, vakantiewoning, chalet, studentenhuis, bungalow, villa, enz. 


 

Woningbrandblusser kopen? Neem gerust contact op.