ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

PRIJZEN SPROEISCHUIMBLUSSER


Prijzen sproeischuimblusser. Prijzen verschillen per sproeischuimblusser per inhoudsmaat. In diverse prijzen leverbaar met 2-liter schuim, 6-liter en 9-liter sproeischuim vulling. De 6-liter sproeischuimblusser is de meest verkochte brandblusser in Nederland. Als leverancier van sprayschuimblussers via de webwinkel kunt u bij ons de kleine sproeischuimblusser voor auto, boot, thuis, enz kopen. De keuring van een sproeischuimblusser is hetzelfde als een standaard schuimblusser. Dit komt omdat de meest verkochte sproeischuimblussers in gebouwen ( 6 liter ) constante druk sproeischuimblussers zijn. Het verkoopvolume van dit type schuim brandblussers drukt prijzen van sproeischuimblussers. 


Het sproeischuim blusmiddel werkt afdekkend en verkoelen. Sproeischuim is uitermate geschikt voor snel en zeer effectief blussen van brandklasse A ( vaste stoffen) branden. De levensduur van een sproeischuimblusser is zelfs twintig jaar. In kantoorpanden, winkels en bedrijven stelt de Overheid brandblussers met minimum inhoud van 6 liter schuim of 6 kilo poeder verplicht. Het gebruik van poederblussers in gebouwen raden wij af. De sproeischuimblusser met 6 liter inhoud is een robuuste AFFF blusschuim brandblusser met milieukeur en verreweg de beste brandblusser in gebouw, magazijn, school, winkel, enz. 


Sproeischuimblussers hebben vaak een iets hogere blusrating dan reguliere schuim brandblussers. Sproeischuim brandblussers bieden dus een hogere veiligheidsgraad. Hoe hoger de blusrating, een des te grotere brand kunt u met de Sproeischuimbrandblusser te lijf gaan. In de regel heeft een 6 liter sproeischuimblusser een blustijd van circa 42 seconden en een blusmiddel worplengte tot zelfs wel 6 meter. Groot voordeel van sproeischuimblussers is de minimale gevolgschade. Een alternatieve en door de Overheid erkende sproeischuimblusser is de onderhoudsarme 6 liter AFFF sproeischuimblusser of de AFFF spray-brandblusser. De spray brandblusser is een compacte brandblusser welke u bij brand in besloten ruimten en ook buitenshuis kunt inzetten. De meeste AFFF brandblussers hebben behalve het Rijkskeurmerk en CE markering ook het Marine Equipment Directive keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat een brandblusser met MED keurmerk zo geconstrueerd is dat deze voldoen aan de brandpreventie richtlijnen welke voor de scheepvaart gelden. Sproeischuimblussers zijn natblussers bestaande uit speciale roestwerende brandblusser cilinder met water en schuimvormend blusmiddel. De blussende werking van sproeischuim blusmiddel is onttrekking van zuurstof aan de brand en het verlagen van de ontbrandingstemperatuur door koeling. De meest verkochte brandblusser in gebouwen is een sproeischuim brandblusser. Het sproeischuim blusmiddel wordt na activatie en tijdens uitstroming door sterke verneveling met lucht onderbroken. Sproeischuimblussers zijn door deze onderbreking met lucht niet elektrisch geleidend. De goedkoopste prijzen van sproeischuimblussers hebben de constante druk sproeischuimblussers gevuld met premix van water en zwaar schuim. Met sproeischuim brandblussers kunt u tot 1000 volt veilig op elektrische apparatuur en elektrische installaties blussen. De afkorting AFFF op sproeischuimblussers staat voor Aqaous Forming Film Foam. Met een AFFF sproeischuimblusser wordt een afsluitende film over de brand gelegd waarmee herontsteking van de brand onmogelijk is. Geen brandblusser keuring? Nu mogelijk. In de brandblusserwinkel nu de erkende onderhoudsarme 6 liter sproeischuimblusser en 6 kilo poederblusser


 Sproeischuimblusser bestellen? Neem gerust contact op.