ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

AFVOEREN OUDE BRANDBLUSSERS | WEBSHOP


Kosten afvoeren oude brandblussers verschillen! Oude brandblussers zijn aan regelgeving onderhevig. Vanaf 1 januari 2004 is de maximale gebruiksduur van brandblussers 20 jaar. Na deze 20 jaar moet de betreffende brandblusser voor een nieuwe brandblusser worden vervangen. Dit geldt voor poederblussers, schuimblussers, vetblussers, metaal, Co2-blussers. Draagbare brandblussers welke de 20 jarige leeftijd bereiken worden conform de regelgeving en voorschriften buiten werking gesteld en afgekeurd. Brandblussers ouder dan 20 jaar mogen niet gebruikt worden. In bedrijven zijn minimaal 6-liter schuimblussers of 6-kg poederblussers geëist. In de webshop onderhoudsarme brandblussers voor bedrijven, onderhoudsvrije voor particulieren.


Draagbare brandblussers ouder dan 20 jaar worden dus volgens voorschrift afgekeurd. Net als beschadigde brandblussers die roesten of deuken vertonen. Oude brandblussers afvoeren? Wij voeren oude brandblussers volgens de geldende regels af. Als u bij ons nieuwe brandblussers koopt kunnen we een maatwerk prijs voor het afvoeren van oude brandblussers bieden. Heeft u brandblussers welke door de huidige blusmiddelen leverancier zijn afgekeurd en heeft u hiervan een overzicht? Dan kunnen wij een vervangingsplan opmaken. Vaak worden er brandblussers vervangen wanneer er uitgebreid onderhoud aan brandblussers plaatsvindt. Uitgebreid onderhoud aan een schuimblusser of poederblusser is duurder dan vervangen van oude brandblussers.


KOSTEN BRANDBLUSSERS AFVOEREN

In het kort ziet de onderhoud frequentie van brandblussers er als volgt uit. Een regelmatige controle van alle brandblussers uitgevoerd door de eigenaar of gebruiker van een gebouw. De controle omvat inspectie op zichtbare kenmerken als de aanwezigheid, toegankelijkheid, gebruiksklaar, onbeschadigd juiste gebruiksaanwijzing. Iedere brandblusser dient tevens periodiek te worden gecontroleerd door een gediplomeerde monteur. Heeft u vragen wanneer uw brandblussers gekeurd moeten worden dan helpen wij u graag op weg. Eén keer in de vijf jaar wordt een poederblusser of schuimblusser onderworpen aan een uitgebreide controle en indien nodig wordt de brandblusser vulling vernieuwd. Soms is het voordeliger om een nieuwe brandblusser te kopen dan om uw lege brandblusser te hervullen. Informeer voor de kosten van brandblussers hervullen. In het 10e levensjaar worden Co2, poeder en schuim blussers volledig gedemonteerd (gereviseerd) en wordt een drukproef op de cilinder uitgevoerd, onderdelen worden vervangen en de brandblusser vulling vernieuwd.


KOSTEN AFVOEREN BRANDBLUSSERS | NIEUWE BRANDBLUSSERS

Oude brandblussers afvoeren? Neem gerust contact op.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb