ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE | WEBSHOP


Brandblusser computerruimte. Brandblusser computerruimte kopen? Brandblussers en automatische blussystemen in computerruimten zijn het verschil tussen bedrijfs interruptie of bedrijfssluiting. Webshop brandblussers computerruimten om brand in computerruimten en ruimten waarin zich kostbare elektrische apparatuur bevindt veilig te blussen. Wij bieden tevens ICT blussystemen voor MKB computerruimten


En dan gaat opeens het licht uit, serverapparatuur valt uit, het geruis van de computerruimte airco stopt, de telefoon en de Internet verbindingen werken niet meer ... de bedrijfsprocessen vallen stil ... Een automatisch blussysteem betekent het verschil tussen een korte bedrijfsonderbreking of permanente bedrijfssluiting ...

 

  • 99,99 procent ICT uptime brengt een downtime tot 53 minuten per jaar
  • 99,9999 procent ICT uptime brengt een downtime tot 32 seconden per jaar 

Brandblusser computerruimte. Brandrisico reductie in computerruimten is zeer belangrijk. Eén op de 100 ICT locaties krijgt eens in de 10 jaar te maken met brand. Het inbouwen van zekerheden in computerruimten is geen luxe maar noodzaak. Erkende brandblussers computerruimte in de webshop veilig online via IDeal kopen. Zaak is het om de ICT infrastructuur te borgen. Voor veel bedrijven zal de gevolgschade van het offline zijn een forse kostenplaat opleveren. Automatische brandbeveiliging is belangrijk. U streeft daarom naar een zo optimaal mogelijke continuïteitsbeveiliging tegen de meest gunstige investering.


BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE | KOOLZUURGAS 5-KILOGRAM:

Brandblusser computerruimte. Een blussysteem bewaakt niet alleen de computerruimte en ICT apparatuur. Blussystemen bieden de beste garantie om een bedrijfsfaillissement ten gevolge van brand tegen te gaan. Brand kan op ieder moment ontstaan. Afhankelijk van de tegen brand te beschermen ICT ruimte en ICT apparatuur moeten er maatwerk maatregelen voor schadebegrenzing getroffen worden. Voordat u tot aanschaf van een blussysteem overgaat dient een inventarisatie van in de computerruimte aanwezige ICT disciplines zoals koeling, computervloer, luchtflow, luchtsnelheid, UPS systeem, te worden gemaakt. De bouwkundige staat en indeling van de computerruimte hebben een grote invloed op het realiseren van een toekomstbestendige computerruimte. 


Brandblusser-computerruimte-kopen? Neem gerust contact op. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leverancier brandblusapparaten en brandhaspels Twente. Leverancier brandblussers Twente en Overijssel. Aanbieding brandblusapparaten.