ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBLUSSERS BEGELEID WONEN


Brandblussers voor huisvesting begeleid wonen. In woonbegeleiding huisvesting zijn brandblussers een vereiste. Begeleid wonen staat o.a. voor huisvesting bij maatschappelijke opvang. Begeleid wonen huisvesting wordt veelal gerund door Stichtingen welke jongeren en ook ouderen met maatschappelijke problemen op weg helpen naar zelfstandig wonen. Eigenaren en beheerders van begeleid wonen huisvestingen zijn verantwoordelijk voor een adequate brandpreventie in alle slaapkamers, in keukens en gezamenlijke woon- en leefruimten. Koop de juiste brandblussers in begeleid wonen huisvesting en hang de blussers op goed bereikbare en snel zichtbare plaatsen aan wanden. Vooral in keukens is er in deze woonvormen van maatschappelijke opvang groot risico op brand. 


Alternatieve brandblusser voor begeleid wonen. Prima blusser voor het veilig blussen van frituurpan brand en branden in de brandklasse A ( =vaste stoffen ), B ( =vloeibare stoffen ), F ( =vet en olie ) en ook elektriciteit tot wel 1000 volt. Lichtgewicht brandblusser, handzaam en overal te monteren zonder in looprouten ( trappenhuis ) in de weg hangen. Iedere brand begint onverwachts. Zodra een beginbrand zich nog niet verder heeft uitgebreid kan deze met relatief weinig inspanning en met weinig middelen geblust worden. Drie jaar lang geen onderhoud verplichting en dus gewoon vervangen voor een nieuwe brandblusser. Extra brandveiligheid met de spray brandblusser in studentenhuizen, appartementen en keukens.


Woonachtig in begeleid wonen huisvesting? Betrek uw huisbaas in het optimaliseren van de brandpreventie. In het nieuws komen geregeld berichten waarbij brand in een begeleid wonen project is geweest met slachtoffers. Wij maken Stichtingen en dus ook de huurders bewust van brandpreventie in begeleid wonen. Stichtingen die begeleid wonen huisvesting bieden dienen te voldoen aan geldende brandpreventie voorschriften. Om tijdig een brand te signaleren dienen er rookmelders in elke ruimte van het gehele begeleid wonen huis te zijn gemonteerd. Hiernaast worden brandblussers met bepaalde inhoud geëist.


Brandblusser begeleid wonen huisvesting? Brandblussers keuren is met de onderhoudsvrije brandblusser verleden tijd. In onze brandblusser webwinkel als schuimblusser 6-liter en poederblusser 6-kg te koop. Deze unieke brandblussers zijn een regelrechte concurrent voor de bekende metalen brandblussers omdat ze 10 jaar lang geen onderhoud nodig hebben. De onderhoudsvrije brandblussers zijn gemaakt van hard kunststof waarbij zelfs kevlar in de behuizing is verwerkt. Dit maakt de brandblusser stootvast en behalve geschikt voor de vereiste basis brandbeveiliging in studentenhuizen ook geschikt voor montage in de schuur, kelder, opslaghok waar het vochtig is.  Metalen brandblussers zijn in vochtige ruimten aan roest en corrosie onderhevig. Deze brandblusser bevat verchroomde onderdelen, dus roest- en corrosievrij.


Bezuinigingen gelden ook voor begeleid wonen Stichtingen. Stichtingen begeleid wonen zien jaarlijks de kosten voor brandblusser onderhoud steeds verder stijgen. Dit wordt vaak als vaste last gebudgetteerd. Onderhoudsarme brandblussers kopen? Innovatieve brandblussers lichter in gewicht dan metalen brandblussers. Uitgerust met het Rijkskeurmerk, CE en MED keur en er is 10 jaar lang geen uitgebreid onderhoud nodig. Onderhoudsarme blussers conform EN3 ontwerpnorm en geldende eisen in het Bouwbesluit zijn met poeder en schuim inhoud leverbaar. 


Gebruik van poederblussers in begeleid wonen huizen is af te raden. Mits u de gevolgschade bij blussen met poeder binnenshuis voor lief neemt. Dit omdat blussen met ABC poederblussers in besloten ruimten zicht op de vluchtwegen ontneemt plus het geeft enorme gevolgschade in elektrische apparatuur en installaties. Na enige tijd zal het rond dwarrelende bluspoeder een corroderende werking in elektrische circuits teweegbrengen. Schuimblussers zijn de beste brandblussers in huizen van begeleid wonen Stichtingen. Zowel de onderhoudsarme poederblussers als schuimblussers zijn uitermate geschikt voor veilig blussen op elektrische apparatuur tot 1000 volt. Informatie onderhoudsarme brandblussers voor begeleid wonen huisvesting? Neem gerust contact op.Brandblusser begeleid wonen huisvesting kopen in de webshop? Neem gerust contact op.