ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

INFORMATIE BLUSMIDDELEN


Welke brandblussers zijn er te koop? Het aanbod aan brandblussers bestaat vooral uit schuimblussers, ABC-poeder-brandblussers, koolzuurgasblussers en de nieuwe spray brandblussers. Schuimblussers en sprayblussers zijn wel de meest toegepaste brandblussers in gebouwen. Deze veroorzaken minimale blusschade en zijn bedoeld  voor blussen van vaste stof (brandklasse-A) en vloeistofbranden (brandklasse-B).

 

 

De sprayblusser is een schuimblusser in een compact formaat. De innovatie op brandblusser gebied en een onderhoudsvrije brandblusser in kleine spuitbus. Handzame lichtgewicht blusser gevuld met onschadelijke schuimspray welke een sterke verneveling over een brand veroorzaakt. Dit zorgt voor directe afkoeling en afdekking van de brandhaard. Sprayblusser voor brandpreventie in voertuigen, vaartuigen, horeca, keukens bedrijven en voor in huis. Met een sprayblusser kunt u elektrische apparatuur tot 1000 volt veilig blussen. Spray brandblussers behoeven geen jaarlijks onderhoud. Dus nooit kosten voor vervangen van brandblusser onderdelen en geen kosten meer voor brandblusser keuring en controle. 

 

 


ABC poederblussers hebben een hoge bluscapaciteit en kunnen ingezet worden voor het blussen van vaste stof branden, vloeistofbranden en gasbranden in de brandklassen A, B en C. Ook kan er met een ABC poederblusser veilig op elektrische apparatuur en elektrische apparaten worden geblust. Omdat ABC en D bluspoeder zeer fijn verneveld geeft het veel nevenschade op zowel de korte als lange termijn.  Een D poederblusser is speciaal ontworpen voor het blussen van extreem moeizaam te doven metaalbranden. Koolzuurgasblussers worden ook wel Co2 of koolzuursneeuwblussers genoemd en dienen voor het blussen van vloeistofbranden (brandklasse-B) en elektriciteit branden. Groot voordeel van blussen met Co2 is dat Co2 blusgas geen schadelijke blusresten achterlaat. Hierom worden Co2 brandblussers nabij kostbare elektrische apparatuur zoals plotters, printers, kopieermachines opgehangen. De beste brandblusser in een computerruimte, trafohuis, onderstation en andere elektrische apparatuur bevattende ruimte is de Co2-brandblusser.


Informatie brandblussers? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Advies brandblussers en BHV artikelen leverancier blustoestellen en brandslanghaspels Twente. BHV leverancier Twente en Overijssel.