ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

SOORTEN BRANDBLUSSERS | WEBSHOP


Soorten brandblussers. Welke soorten brandblussers kopen? Belangrijk voor het kopen van een brandblusser is dat u weet dat constante druk brandblussers de voordeligste soorten brandblussers zijn. MKB bedrijven voldoen aan de brandbeveiliging voorschriften bij aanwezigheid van constante druk 6-kg-poederblussers en 6-liter-schuimblussers. Diverse soorten brandblussers voor bedrijfsgebouwen, woning, auto, boot, camper, caravan in de webshop kopen. Brandblussers met Rijkskeurmerk en CE markering. Online brandblussers kopen, eenvoudig en veilig per iDEAL.


Welke soorten brandblussers zijn er te koop? BlusPunt Brandblussers biedt verschillende soorten brandblussers voor aanbieding prijzen! We onderscheiden meerdere soorten brandblussers. Namelijk sprayblussers, metalen brandblussers en composiet brandblussers. De soorten sprayblussers zijn onderhoudsvrije brandblussers voor camper, auto, boot en caravan. De metalen brandblussers zijn voor alle brandsoorten in de bepaalde brandklasse categorieën geschikt en de composiet-brandblussers zijn onderhoudsarme brandblussers. Heeft u vragen over bepaalde soorten brandblussers neemt u dan gerust even contact op. 


SOORTEN BRANDBLUSSERS | WEBSHOP

SOORTEN BRANDBLUSSERS | CONSTANTE DRUK - MET DRIJFGASPATROON

Soorten brandblussers. Er worden meer constante druk brandblussers verkocht. Niet alleen omdat constante druk brandblussers de goedkoopste in aanschaf zijn. Ook het onderhoud aan constante druk brandblussers is goedkoper dan het onderhoud aan brandblussers met drijfgaspatroon. Kenmerkend verschil tussen alle constante druk en drijfgaspatroon houdende schuimblussers is dat gescheiden opslag van het schuimconcentraat bij constante druk brandblussers niet mogelijk is. De benaming zegt het al. Een constante druk brandblusser (schuim en poeder) staat continue onder druk. Een opgeslagen druk blusser (Co2) is feitelijk ook een constante druk brandblusser echter is de opslagdruk veel hoger, bij een Co2-blusser 50 bar. Bij het kopen van de juiste brandblussers voor uw toepassing of periodiek keuren, reviseren en hervullen zijn we u graag van dienst. Onze tarieven voor blusmiddelen onderhoud zijn concurrerend!


Informatie soorten brandblussers? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb