ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

HOME » INFO » BHV » AED APPARAAT KOPEN

Een AED is bij hartstilstand levensreddend. Een AED apparaat geeft via gesproken instructies hulp bij reanimatie. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Defibrilleren met een AED kan het hartritme op gang helpen. Bij het gebruik van een AED worden de hartkamers snel en random geprikkeld waardoor ze niet meer samen trekken. De AED geeft meerdere elektrische schokken en reset het hart. Na de schok zijn de hartspiercellen weer gelijk geschakeld en moet het hart op eigen kracht gaan pompen. Iedere AED bevat twee elektroden die op de ontblote borstkas van het slachtoffer geplakt worden. De AED analyseert dan direct het hartritme. Dan geeft de AED gesproken instructies. De AED vertelt exact wat de hulpverlener op welk moment dient te doen. Instructies kunnen zijn: doorgaan met reanimeren of elektrische schok toedienen. Op ieder moment en overal kan iemand hartfalen krijgen. Gelukkig zien we ook steeds meer en meer AED apparaten in publieke omgevingen hangen.


Ook in steeds meer bedrijven is een AED apparaat aanwezig. Als iemand een hartaanval krijgt dan is gevolg vaak dat degene op de grond valt. Zaak is het dan ook om een universele verbandkoffer in de nabijheid voorhanden te hebben. De aanwezigheid van een BHV verbandkoffer is voor bedrijven verplicht. Een BHV verbandkoffer bevat eerste hulpmiddelen, gereedschap en verpleegmiddelen voor het verlenen van onmiddellijke eerste hulp bij ongelukken (EHBO) op de werkvloer. Informeer bij ons naar de beste prijs kwaliteit BHV verbandkoffer voor op de werkvloer.


AED apparaten geven alleen een schok als dat nodig is. Het is onmogelijk een schok toe te dienen aan iemand die geen hartstilstand heeft of als het hartritme weer herstel is. Bij iets minder dan de helft van de slachtoffers buiten het ziekenhuis is hartkamer fibrilleren de oorzaak van een hartstilstand. In dit geval is defibrillatie nood zakelijk. Bij andere oorzaken van een hartstilstand is defibrillatie niet mogelijk en is de overleving kans gering. Overal moet het mogelijk zijn om in 6 minuten alle handelingen uit te voeren die nodig zijn bij hartstilstand.


Mobiele BHV wagen. Bij een calamiteit op het bedrijf snel terplaatse met alle benodigde middelen. De bedrijfshulpverlener kan met deze mobiele EHBO BHV wagen directe adequate eerste hulp op de plaats van het bedrijfsongeval verlenen. De mobiele wagen is in twee versies verkrijgbaar.

 

  • draadkorf en stalen box evt. voor AED - sprayblusser 
  • beschermhoes met zichtvensters en stevige ritssluiting 
  • afm. type TOP: 1147 (h) x 560 (b) x 730 mm (d)
  • leeggewicht35 kg - draagcapaciteit200 kg

AED IDeal betalen? BHV middelen of blusmiddelen? Online kopen via IDeal is echt niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Is een betaling met IDeal niet gelukt? Dan is het mogelijk om de historie van uw bank op de IDeal beschikbaarheid pagina te controleren of er op dat moment een storing in IDeal bij uw bank was. Naast online via de computer heeft u ook de mogelijkheid om te betalen met IDeal mobiel voor als u de mobiel bankieren app van uw bank op uw tablet of smartphone heeft geïnstalleerd. Betalen van BHV middelen en AED in de webshop met de IDeal app is gemakkelijk en werkt snel.