ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBEVEILIGING COMPUTERRUIMTE


ICT platform brandbeveiliging computerruimte. Dit is een landelijk ICT platform voor brandpreventie in computerruimten en datacenters. ICT heeft dagelijks een enorme impact op ons leven. Met deze brandbeveiliging website en leveranciers netwerk bieden wij dé mogelijkheid om ontwikkelingen op het gebied van ICT brandbeveiliging actueel te houden, kennis te vergaren en om het zakelijke contactpersonen netwerk te onderhouden en uit te breiden. We zijn ons er vaak niet eens van bewust dat we tientallen keren op een dag gebruik maken van ICT voorzieningen onderweg, op kantoor en thuis. Wij adviseren en leveren brandbeveiliging systemen, oplossingen en producten voor brandpreventie in computerruimten en datacenters


Brandblusser computerruimte, datacenter en overige ICT ruimten is de Co2 brandblusser. Een Co2 brandblusser wordt ook wel koolzuursneeuwblusser of koolzuurgasblusser genoemd. Co2 blusgas is een schoon blusmiddel en laat geen blusresten op hoogwaardige server en ICT apparatuur achter. Co2 brandblussers zijn veilig voor het blussen op ICT apparatuur. Co2 blusgas verdringt het zuurstof uit de brandhaard zodat een tekort aan zuurstof in de brand ontstaat en de brand dooft. Co2 blussers zijn voor gebruik binnen omdat Co2 blusgas te snel vervliegt. Een computerruimte of datacenter is bij gebruik van Co2 blussers voldoende stof- en luchtdicht. Hang per looppad een 5 kg Co2 brandblusser op 1 meter hoogte aan de wand.


Co2 brandblussers vergen een veel lagere investering dan een blussysteem. Computerruimten zijn het kloppende hart van bedrijven. ICT data & Telecom dient 24/7/365 online te zijn. Langdurige downtime door brand moet voorkomen worden. 5-kg Co2-blusapparaten zijn de beste brandblussers voor een optimale brandpreventie in computerruimten. Ons advies is om minimaal aan binnenzijde en buitenzijde van de toegangsdeur een 5 kilo Co2 brandblusser op 1 meter hoogte op te hangen. Het is van groot belang dat een brandblusser goed bereikbaar is. Laat Co2 blussers de brandblusser keuring ondergaan.


ICT platform brandbeveiliging advies? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb