ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Co2-brandblusser ophangen. Een Co2-brandblusser dient goed zichtbaar en direct bereikbaar te zijn. Een Co2 brandblusser ophangen moet volgens NEN voorschrift. Hang Co2-brandblussers in een bedrijfspand niet achter een toegangsdeur. In een bedrijfspand zijn 6-liter schuimblussers of 6-kg poederblussers voldoende voor de geldende basisbrandbeveiliging vereiste. Ons brandblusser advies is om geen poederblussers in gebouwen op te hangen echter wel schuimblussers en Co2-blusgas. Bij het blussen van een gebouwbrand met een poederblusser vervliegt het bluspoeder namelijk door de gehele ruimte waar de brand gaande is. Bluspoeder komt in al uw elektrische apparatuur terecht. Co2 brandblussers zijn geschikt voor het blussen van brand in elektrische apparatuur. In bedrijfspanden geldt de ophanghoogte van 5-kilo Co2-brandblussers. Co2-brandblusser kopen?


Co2 brandblussers vallen in de categorie aanvullende brandblussers. Net als brandblussers met minder inhoud dan 6 liter schuim of 6 kilogram ABC poeder. Een Co2 brandblusser is met 2-kilo Co2 blusgas of 5-kilo Co2 blusgas te koop. Co2 brandblussers worden voor de brandbestrijding binnen slechts vijf meter loopafstand nabij het brandrisico object opgehangen. De ophanghoogte van de meest verkochte Co2 brandblusser, de 5-kg Co2-brandblusser, is net als bij AB schuimblussers en ABC poederblussers 1.00 meter. Naast de conventionele zwaardere brandblussers kunt u bij ons de erkende spray brandblussers kopen. Sprayblussers zijn er voor bedrijven, woningen, auto, boot en horecakeuken.


Met een Co2 brandblusser heeft u het grote voordeel dat u veilig op in brand staande elektrische apparatuur kunt blussen zonder dat u zelf onder spanning komt te staan. Co2 brandblussers zijn de beste brandblussers voor elektra in hoogspanningsruimten, ICT serverruimten, in laboratoria, verdeelstations, in onderstations, productiemachines, PLC kasten, schakelkasten, ovens, enz. Wat is dan de onderhoud frequentie van Co2 brandblussers? Het onderhoud aan een Co2 brandblusser dient conform NEN2559 minstens 1x per twee jaar uitgevoerd te worden. In het tiende jaar van een Co2 brandblusser dient de Co2 brandblusser te worden voorzien van een nieuwe Co2 hervulling. Iedere Co2 brandblusser dient bij het bereiken van het 20e jaar vervangen te worden voor een nieuwe Co2 brandblusser. Co2 blussers zijn universeel inzetbaar op elektrabranden. Ideale brandblusser voor gebruik op o.a. serverapparatuur.


Ophangen Co2 brandblussers? Neem gerust contact op.

 

 

 

 


Rating: 5 sterren
38 stemmen
Co2 brandblussers


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb