ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

ICT BLUSSYSTEEM MODULAIR | MER en SER


ICT gasblussysteem met ICT netwerk object detectie en gasblussing. Nadruk op het voorkomen van brand in ICT serverapparatuur aan de hand van tresholds en quick logging van temperatuurstijging en de rookontwikkeling. Branddetectie plus automatisch-blussysteem voor UPS serverrack, -kast, airco, no-break, patchkast en overige.  

 

Minimaliseren van downtime is voor iedere organisatie van groot belang. Uitval van serverapparatuur heeft nadelige gevolgen voor de bedrijfscontinuïteit. Ons modulaire ICT blussysteem bewaakt 24/7 uw ICT systemen en geeft een warning als er een calamiteit dreigt. Zo kunt u ( remote ) ingrijpen. Als er toch geblust moet worden gebeurt dat alleen in het betreffende serverrack, server of andere in de computerruimte opgestelde ICT apparatuur. Overige ICT systemen functioneren door. Gevolgschade door hotspots blijft uit of beperkt. Als ICT verantwoordelijke bent u hierbij gebaat. 

 

Beveiligen van ICT netwerken begint in de computerruimte en eindigt op de bureau werkplek. Wij kijken behalve naar rookdetectie en blussystemen ook naar omgevingsfactoren. Denk hierbij aan de continue aanwezige dreigingen zoals brand, water, rook, corrosieve gassen, bouwkunde, verhoogde computervloer, verlaagd plafond, ICT koeling, luchtflow enz. Investeren in dit modulaire ICT blussysteem is goedkoper vergeleken met het verlies van data, computer systemen of werk verlies. Modulair blussysteem, voorkomt onverwachte bedrijfsonderbrekingen veroorzaakt door brand. Brand is procentueel de grootste vijand van computerruimte apparatuur en infrastructuur. Beste draagbare brandblusser om een serverbrand te blussen is een 5-kilogram Co2-brandblusser.


Advies brandblussers en ICT ruimten? Neem gerust contact op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb