ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BLUSMIDDELEN LEEGSTAAND VASTGOED


Blusmiddelen-leegstaande-gebouwen-keuren? Wanneer het keuren van brandblusmiddelen in leegstaande gebouwen niet volgens de blusmiddelen regelgeving geschiedt dan is de kans groot dat de keuringsdatum van blusmiddelen in het leegstaande pand is verlopen. Leegstaand vastgoed dient ook aan regelgeving binnen het Bouwbesluit te voldoen. In de webwinkel-blusmiddelen kunnen vastgoedbedrijven voor duurzaam-gebouwbeheer bij ons nu 10 jaar onderhoudsarme brandblussers kopen. Tot het tiende jaar geen kosten voor uitgebreid onderhoud. Deze brandblussers roesten niet en zijn 1/5e lichter dan metalen brandblussers. Onderhoudsarme brandblusser leverbaar in 6/9 liter schuim en 6/9 kilo poeder. 


In het Bouwbesluit wordt omschreven waar blusmiddelen in leegstaande gebouwen aan moeten voldoen. Zoals welke brandblussers, minimale brandblusser inhoud, termijn blusmiddelen onderhoud en ophanghoogten. Brandverzekeraars, Brandweer en Gemeente hebben vaak extra eisen op de brandveiligheid in leegstaande-panden. Keuringsdatum blusmiddelen verlopen? Dan adviseren wij u om zo spoedig mogelijk de blusmiddelen te laten keuren. Ontstaat er brand in een leegstaand pand en de verzekeraar constateert dit na een brand dan kan de brandverzekeraar besluiten om geen schadebedrag uit te keren.


Keuren-brandslanghaspels-leegstaand-pand. Behalve keuren van blusapparaten dient ook het keuren van brandslanghaspels in leegstaande bedrijfspanden jaarlijks te gebeuren. Periodieke brandslanghaspel en brandblusser controle conform NEN zorgt dat blusmiddelen in gebouwen bij brand direct operationeel inzetbaar zijn. In leegstaande vastgoed gebouwen kan ook brand ontstaan. Bij niet tijdig uitvoeren brandslanghaspel keuring in leegstaand vastgoed gebouw ontstaat legionella gevaar. Legionella ontstaat in niet regelmatig stromend water in brandslangen en drinkwater leidingen in gebouwen bij een bepaalde temperatuur. Voor optimale legionellapreventie is het controleren van brandslanghaspels in leegstaand vastgoed uitermate belangrijk voor de gezondheid.


Eisen-blusmiddelen-gebouwen. Het Bouwbesluit schrijft in gebouwen blusapparaten met minstens 6 liter schuim of 6 kg poeder inhoud voor. Poederblussers raden wij in gebouwen af. Blussen met poederblussers in gebouwen ontneemt alle zicht op vluchtwegen. Ook veroorzaakt poeder gevolgschade in elektrische elektrische installaties. 6-liter-schuimblussers zijn bedoeld voor het blussen van een beginnende gebouwbrand in de ontwikkelingsfase in de brandklassen A, B, elektra tot 1000 volt. Voor het keuren van blusmiddelen in leegstaande panden bieden wij u aanbieding-brandblusser-prijzen zodat u als vastgoed bedrijf een lage total cost of ownership bereikt. Door het actueel houden van de brandblusser-keuringsdatum voorkomt u discussies met de brandverzekering. Koop nu online brandblusser onderhoudsarm. Tien jaar lang geen kosten voor uitgebreid onderhoud aan brandblusser met 6/9 kg poeder of 6/9 liter schuim.


Online-brandblussers-kopen? neem gerust contact op.