ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Lichtgewicht brandblusser. Brandblussers universeel. Brandblusser door lichte gewicht direct klaar voor gebruik. Verzegelde dop verwijderen en de blusspray op de brandhaard richten. Effectieve blusspray om in brand staande frituurpan of pan met vet prima te blussen. Lichtgewicht brandblusser eveneens geschikt voor veilig elektriciteitsbrand tot 1000V. Door Overheid erkende brandblusser in spuitbus. Meest geschikte brandblusser voor thuis omdat iedereen de werking van een spraybus kent. Brandblusser webwinkel met diverse soorten brandblussers, eenvoudig online bestellen.


In woning en kantoorruimte zijn vandaag de dag behoorlijk veel brandgevaarlijke elektrische apparaten. In deze elektrische apparaten kan eenvoudig brand ontstaan (overbelasting, slijtage onjuist gebruik). De dagelijkse berichtgeving vanuit de media zegt genoeg. Hoe vaak worden we bericht dat er brand in een woning is ontstaan door een frituurpan, oven, defect huishoudapparaat of vonken uit een open haard of een niet gereinigd pluizenfilter van de wasdroger. Sprayblusser in diverse uitvoeringen online kopen. Brandblusser voor thuis universeel inzetbaar. Geschikt voor het blussen van brand in brandklasse A: hout papier, textiel. Brandklasse B: alcohol bitumen. Brandklasse F: frituurvet en bakolie. Beste brandblusser voor particulieren. De spray brandblusser is licht van gewicht. U hoeft nooit meer met een zware brandblusser te slepen of te tillen. Spuitbus brandblusser uitkomst voor brandpreventie in seniorenwoningen".  


Behalve brandblussers voor particulieren in de webshop brandblussers voor bedrijven. Deze zijn geschikt voor het blussen van brand in brandklassen A en B. De spray brandblusser heeft een bijna zelfde spuitduur als een 6-liter-schuimblusser. Aangenaam voordeel is dat onze lichtgewicht spray brandblussers geen jaarlijks onderhoud behoeven. Stevige wandmontage houder verkrijgbaar. Bij brand is de lichtgewicht sprayblusser in èèn handeling uit de wandbeugel uit te nemen. Brandblusser voor auto, thuis, kantoor, camper, caravan of boot eenvoudig online in de brandblusser webshop bestellen.

 

Lichtgewicht brandblusser kopen? Neem gerust contact op.