ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

CO2 BRANDBLUSSER OPHANGEN | WEBSHOP


Co2-brandblusser ophangen? Een Co2-brandblusser dient goed zichtbaar en ook direct bereikbaar te zijn. Een Co2 brandblusser ophangen moet volgens NEN voorschriften. Hang Co2-brandblussers in een bedrijfspand niet achter een toegangsdeur. In een bedrijfspand zijn 6-liter schuimblussers of 6-kg poederblussers voldoende voor de geldende basisbrandbeveiliging vereiste. Ons brandblusser advies is om geen poederblussers in gebouwen op te hangen echter wel schuimblussers en Co2-blussers. Bij het blussen van een gebouwbrand met een poederblusser vervliegt het bluspoeder namelijk door de gehele ruimte waar de brand gaande is. Bluspoeder komt in al uw elektrische apparatuur terecht. Co2 brandblussers zijn geschikt voor het blussen van brand in elektrische apparatuur. In bedrijfspanden geldt de ophanghoogte van 5-kilo Co2-brandblussers van 1 meter


Co2 brandblussers vallen in de categorie aanvullende brandblussers. Net als alle brandblussers met minder inhoud dan 6 liter schuim of 6 kilogram ABC poeder. Een Co2 brandblusser is met 2-kilo Co2 blusgas of 5-kilo Co2-blusgas te koop. Co2-brandblussers worden voor de brandbestrijding in gebouwen binnen vijf meter loopafstand nabij het brandrisico object opgehangen. De ophanghoogte van de meest verkochte Co2 brandblusser, de 5-kg Co2 brandblusser, is net als bij AB schuimblussers en ABC poederblussers 1.00 meter. Naast de conventionele zwaardere brandblussers kunt u bij ons sprayblussers kopen. Sprayblussers voor kantoorruimte, woning, auto, bootcamper, caravan en keuken thuis.


Met een Co2-brandblusser heeft u het grote voordeel dat u veilig op in brand staande elektrische apparatuur kunt blussen zonder dat u zelf onder spanning komt te staan. Co2-brandblussers zijn de beste brandblussers voor elektra in hoogspanningsruimten, ICT-serverruimten, onderzoek laboratoria, verdeelstations, onderstations, productiemachines PLC kasten, schakelkasten, ovens, enz. Wat is de onderhoud frequentie van Co2-brandblussers? Het onderhoud aan een Co2-brandblusser dient conform NEN2559 minstens 1x per twee jaar uitgevoerd te worden. In het tiende jaar van dient de Co2-blusser te worden voorzien van een nieuwe Co2 hervulling. Elke Co2 brandblusser dient bij het bereiken van het 20e jaar vervangen te worden voor een nieuwe Co2-brandblusser. Co2 blussers zijn universeel inzetbaar op elektrabranden. Ideale brandblusser voor gebruik op o.a. serverapparatuur.


Ophangen Co2 brandblussers of Co2-brandblussers kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  Online Co2-brandblussers kopen. Webwinkel Co2-brandblussers met voordelige prijzen. Korte levertijd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb