ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBLUSSER WINDTURBINE


Brandblusser windturbine? Wat zijn dan de beste brandblussers voor het veilig blussen van een brand in een windturbine of ook een beginnende elektriciteitsbrand? Voor het veilig blussen van een brand in een windturbine of elektrische en (fijn)mechanische apparatuur kunt u het allerbeste een Co2 brandblusser kopen. Hang deze maximaal binnen vijf meter vanaf het brandrisico. Co2 blusgas is een schoon blusgas dat geen elektriciteit geleidt. Een draagbare Co2-brandblusser kent ook verschillende benamingen zoals koolzuurgas, koolzuursneeuw en kooldioxide brandblusser. Brandblusser windturbine per IDeal kopen?


Behalve een draagbare Co2-brandblusser zijn draagbare schuimblussers of poederblussers ook een optie, echter geeft blussen met poeder gevolgschade. De bluswerking van Co2 brandblussers is als volgt. Als voorbeeld wordt de 5-kilogram Co2-brandblusser beschreven. Het Co2 blusmiddel wordt onder 50 bar vloeibaar in Co2 brandblusser cilinders opgeslagen. Door het handvat in te knijpen wordt de Co2 brandblusser geactiveerd en wordt het Co2 blusgas via het blusventiel door de brede zwarte expansiekoker geleidt. Wanneer het vloeibare Co2 met de buitenlucht in contact komt wordt het vloeibare Co2 direct omgezet naar gasvormig Co2 (koolzuursneeuw). Draagbare Co2 brandblussers worden in kostbare ruimten en machines toegepast. Deze 5-kilogram Co2 brandblusser is de beste brandblusser voor het blussen van een elektriciteitsbrand in de gondel en transformatorhuis van een windturbine. 



Ook voor windturbines geldt dat deze elektrische energie omzetten naar een andere vorm van energie. In het geval van een windturbine is dat stroom opwekking. Een windturbine zet de energie van de wind om in een draaiende beweging, die door een generator wordt gebruikt om elektriciteit op te wekken. Tussen diverse elektrische apparatuur is er één belangrijke overeenkomst, er komt warmte vrij. Een los contact of een vervuild contact zorgt voor warmte of hitte. Een elektromotor of generator die vastloopt of overbelast raakt zal warm worden. Elektrische energie zoekt een uitweg, omdat dat via de normale geleiding niet mogelijk is komt de energie in de vorm van warmte vrij. Voor veilig blussen op elektra in windturbines adviseren wij Co2-brandblussers.


Alternatieve brandblusser voor veilig blussen van een elektriciteitsbrand? ABC poederblussers zijn goedkoop maar geven een enorme gevolgschade. Vooral bij gebruik op installaties in windturbines. Het ABC poeder bevat zouten welke zich vastzetten op de contacten in elektrische circuits, panelen, besturingen enz. ABC poederblussers adviseren wij om alleen buiten te gebruiken of in ruimten waar men de gevolgschade accepteert. Schuimblussers zijn prima om in de mast, de voet en in de gondel van een windturbine te plaatsen. In een windturbine zijn meestal vier schuimblussers en drie Co2-brandblussers voldoende.


Brandblussers windturbines kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb