ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


AFFF schuimbrandblusser kopen. AFFF brandblusser met schuim leverbaar in 2-liter, 6-liter en 9-liter blusmiddel. AFFF schuim brandblussers veroorzaken weinig tot geen nevenschade. AFFF-schuimbrandblussers zijn geschikt voor het veilig blussen op elektrische apparatuur tot 1000 volt. Door de speciale vernevelende werking van AFFF schuimbrandblussers werkt de sproeischuim worpstraal niet elektrisch geleidend. Dit is omdat de AFFF sproeistraal in milliseconden wordt onderbroken. AFFF brandblussers hebben het milieukeurmerk voor duurzaamheid omdat AFFF blussers recyclebaar zijn.


AFFF blusmiddel werkt afdekkend en verkoelen. AFFF blusmiddel is uitermate geschikt voor snel en effectief blussen van papier, hout en textiel branden. AFFF brandblussers zijn uitstekende brandblussers voor kantoorruimten en woningen. AFFF brandblussers zijn meerdere keren te hervullen. De levensduur van een schuim brandblussers is twintig jaar. In kantoorpanden, winkels en bedrijven stelt de Overheid brandblussers met minimum inhoud van 6-liter schuim of 6-kilo poeder verplicht. Poederblussers raden wij voor de brandpreventie in gebouwen af. AFFF schuimblusser met 6 liter inhoud verreweg de beste brandblusser bedrijfsgebouwen, magazijnen, scholen, ziekenhuizen, enz. Ontworpen voor bestrijden brand gebouwen, kantoorruimten, entree, enz.


AFFF schuimblussers hebben vaak een iets hogere blusrating dan de standaard schuim brandblussers. AFFF schuim brandblussers bieden dus een hogere veiligheidsgraad. Hoe hoger de blusrating, een des te grotere brand kunt u met de AFFF schuimbrandblusser te lijf gaan. Normaliter heeft een 6 liter AFFF schuimblusser een blustijd van circa 42 seconden en een blusmiddel worplengte tot zelfs wel 6 meter. Groot voordeel van AFFF schuimblussers is de minimale gevolgschade. Een alternatieve en door de Overheid erkende AFFF schuim brandblusser is de onderhoudsarme 6 liter AFFF schuimblusser of de AFFF spray-brandblusser. De spray brandblusser is een compacte brandblusser welke u bij brand in besloten ruimten en ook buitenshuis kunt inzetten. De meeste AFFF brandblussers hebben behalve het Rijkskeurmerk en CE markering ook het Marine Equipment Directive keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat een brandblusser met MED keurmerk zo geconstrueerd is dat deze voldoen aan de brandpreventie richtlijnen welke voor de scheepvaart gelden. AFFF schuimblussers zijn natblussers bestaande uit speciale roestwerende brandblusser cilinder met water en schuimvormend blusmiddel. De blussende werking van schuim blusmiddel is onttrekking van zuurstof aan de brand en het verlagen van de ontbrandingstemperatuur door koeling. De meest verkochte brandblusser in gebouwen is de AFFF sproeischuim brandblusser. Het schuim blusmiddel wordt na activatie en tijdens uitstroming door sterke verneveling met lucht onderbroken. Een AFFF sproeischuim brandblusser is door de onderbreking met lucht niet elektrisch geleidend. Goedkoopste AFFF schuimblussers zijn constante druk schuimblussers gevuld met een premix van water en zwaar schuim. Met AFFF schuimblussers kunt u tot 1000 volt veilig op brandende elektrische apparatuur en elektrische installaties blussen. De afkorting AFFF staat voor Aqaous Forming Film Foam. Met een AFFF schuim brandblusser wordt een filmlaag over de brand gecreëerd waarmee herontsteking van brand onmogelijk wordt. Geen brandblusser keuring? Dat is mogelijk! In de brandblusser webwinkel nu de erkende onderhoudsarme AFFF schuimblusser 6 liter. 


AFFF brandblusser bestellen? Neem gerust contact op.