ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

LITHIUM BRANDBLUSSER


Lithium brandblussers zijn speciale brandblussers met speciaal voor lithium branden geschikt blusmiddel. Een lithium brand is met een gewone brandblusser niet te blussen. Het aantal branden veroorzaakt door een lithium batterij neemt in aantal toe. Lithium branden worden snel zeer heet en bijkomend nadeel is de ontwikkeling van giftige stoffen die vrijkomen bij deze brandsoorten. Onze brandblusser met 6-liter lithium blusmiddel is speciaal ontworpen voor het effectief blussen van een in brand staand lithium batterij accu. In de webshop lithium brandblusser met speciale spuitlans voor aanbieding prijs.


LITHIUM BLUSMIDDEL

Waarom lithium brandblusser ? Een door lithium vloeistof gevoede accu of batterij is een doorontwikkelde accu en dient om energie op te slaan waarbij de chemische energie in elektrische energie wordt omgezet. Een lithium batterij accu onderscheidt zich door zijn hoge energiedichtheid en snelle herlaadbaarheid. Lithium blusmiddel is ontwikkeld doordat lithium ion accu’s oververhit en daardoor in brand kunnen raken. De bekendste lithium accu en ook batterij branden zijn lithium autoaccu en lithium fietsaccu branden. Voorbeelden van deze soorten brand vinden vaak plaats tijdens het opladen door gebruik van niet originele laders, overladen of door beschadigingen aan de batterij of accu.


Toepassingen lithium brandblusser. Wij adviseren om dit type brandblusser in of in de nabijheid van de door lithium accu of batterij aangedreven of gevoede apparatuur te plaatsen. Voorbeelden van artikelen, objecten en voertuigen met deze accusoort: E-bikes, scootmobielen, voertuigen, telefoons, drones, enz. Ook de fabrikanten van noodstroom voorzieningen van UPS accu systemen (uninterruptable power supply) hebben de voordelen van door lithium batterij gevoede UPS ontdekt. UPS systemen voorzien bij uitval van de netspanning in een vooraf berekende autonomietijd om ICT hardware en software een bepaalde tijd online te houden en of om bij stroomuitval een zachte shutdown procedure in werking te stellen zodat kostbare ICT systemen en de software niet plots uitgaan en defect raken.


ACCU RECYCLING BEDRIJVEN

Ook lithiumbatterij en accu recyclingbedrijven zien de risico’s op brand veroorzaakt door lithium accu batterijen toenemen. Omdat steeds meer innoverende toepassingen gebruik maken van deze soorten accu's neemt ook het aantal lithium branden evenredig toe. Het blussen van accubranden dient met speciaal blusmiddel te gebeuren. Lithium blusmiddel biedt een effectieve blusprestatie ter voorkoming van branduitbreiding. Door deze ontwikkelingen bieden wij de lithium-brandblusser voorzien van het Rijkskeurmerk uitgerust met speciale spuitlans voor een Internet aanbieding prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor het kopen van de compacte en vorstvrije lithiumblusser voor-in-de-auto. Wees voorbereid en koop veilig online lithium blusmiddel voor accu brand bestrijding.