ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

HOME » BRANDBEVEILIGING THUIS

Goede brandbeveiliging thuis redt veel mensenlevens. Dagelijks is er brand in woningen door Nederland. Brandbeveiliging thuis hoeft niet duur te zijn. Wanneer u voor de brandbeveiliging thuis een aantal maatregelen neemt verschaft u voor uzelf en bewoners een brandveilige situatie. Ook de brandweer en verzekeraars werken nauw samen om groot persoonlijk leed en schade als gevolg van brand thuis terug te dringen. Een brand in huis is met rookmelders en de aanwezigheid van de juiste blusmiddelen te beheersen. 


Brandbeveiliging thuis is noodzaak. Rookmelders detecteren een brand thuis ook altijd in de ontwikkelingsfase. Brand in uw huis ontstaat onverwacht wat grote schade en verlies tot gevolg kan hebben. Naast de emotionele schade door brand in huis is de financiële strop voor huizenbezitters groot. Jaarlijks zijn er 115.000 huishoudens de dupe van brand thuis. Met brandbeveiliging advies benadrukken wij de noodzaak van rookmelders thuis. Huiseigenaren en huurders zijn zich bewust van de noodzaak en de brandveiligheid die een rookmelder biedt. In woningen worden voor de brandbeveiliging thuis meer en meer rookmelders op de juiste plaatsen opgehangen. Er zijn helaas legio voorbeelden van woningbranden in huishoudens en studentenhuizen waar groot persoonlijk en financieel leed is geleden. Goedkope rookmelders geven tenslotte ook alarm. Beter iets dan niets. Echter niet iedere rookmelder is voor een bepaalde ruimte geschikt. Ook voor particulieren en gebouwen waar een gezamenlijke woonfunctie is zijn draadloos koppelbare rookmelders te koop. Deze rookmelders communiceren onderling en geven bij branddetectie algeheel ontruimingssignaal door het hele verblijf. 


In de brandblusser webshop kunt u voor de brandbeveiliging thuis de erkende lichtgewicht brandblusser voor thuis kopen. De brandblusser voor thuis is een volledig erkende brandblusser geschikt voor de meest voorkomende branden thuis. Behalve een brandblusser is het raadzaam om een goedgekeurde brandblusdeken te kopen. Omdat de keuken de meest brand risicovolle ruimte in huis is adviseren wij om in de keuken deze blusmiddelen op te hangen.


Advies rookmelder, brandblusser en blusdeken voor thuis? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb