HOME » BLUSDEKEN THUIS

Blusdeken kopen? Waarom? Aanbieding brandblusser voor thuis. Veiliger dan blusdekens. Bij het kopen van een blusdeken zijn de afmeting en of de blusdeken aan norm 1869:1997 voldoet van groot belang. Naast het kopen van een brandblusdeken voor thuis adviseren wij om ook een vet brandblusser ( brandklasse F ) thuis of in bedrijfskeuken of in de keuken thuis nabij het elektrisch of gasfornuis op te hangen. De goedkoopste brandblussers voor bedrijfskeukens zijn Co2-brandblussers en voor in de keuken thuis is de sprayblusser thuis. Keukenblussers kopen.

 

Een keuken blusdeken is behalve voor het afdekken van frituurbrand, vetbrand, vlam-in-de-pan of prullenbak brand zeer geschikt voor het doven van in brandende kleding. Dit omdat een brandblusdeken direct de hitte, veroorzaakt door vlammen, wegneemt. Met brandblusdekens worden ernstigere brandwonden voorkomen. In keukens is het risico op brand altijd aanwezig. In de keuken thuis en ook in bedrijfskeuken komen keuken brandblusdekens tot hun recht. Een brandblusdeken thuis ophangen is eenvoudig. Hang de brandblusdeken aan muur of keukenkast.

 

Als u een brandblusdeken over een brandende frituurpan of andere vloeistofbrand heeft moeten leggen dat laat de blusdeken dan minimaal een half uur liggen. Dit om te voorkomen dat er nieuwe zuurstof bij de brandende vloeistof kan komen. Wanneer de temperatuur van de brandende vloeistof in de pan nog hoog is en zich nog (na)bij de zelf ontbrandingstemperatuur bevindt dan bestaat de reële kans dat de vetbrand uit zichzelf herontsteekt. Het is voor uw persoonlijke veiligheid van groot belang om niet te snel te gaan kijken of de brand onder de brandblusdeken uit is. 

 

Een woningbrand begint vaak in de keuken. Vlam in de pan ontstaat doordat olie of vet in de pan overhit raakt. Ook kan het zijn dat er te weinig frituurvet of olie in de pan zit. Of een defecte thermostaat. Schakel bij keuken brand de warmtebron en wasemkap uit. Blus een pan met vet nooit met water. Hierdoor ontstaat een explosieve steekvlam. 


Informatie over een brandblusser of blusdeken voor in de keuken? Neem gerust contact op. Het is van zeer groot belang dat u de juiste brandblusser voor in de keuken koopt. Een blusdeken dient meer als aanvulling op een brandblusser in de keuken. Er zijn meerdere soorten keukenblussers te koop. De metalen keuken brandblussers worden ook wel vet brandblussers genoemd. Deze vet brandblussers zijn voor bedrijfsmatige brandpreventie in grootkeukens bedoeld. De sprayblusser is ontworpen voor brandpreventie in keukens van woningen. Voor het blussen van een in brand staande friteuse vlam in de pan, ovenbrand, enz. Co2 brandblussers ( 2-kg en 5-kg ) zijn prima blussers in bedrijfskeukens


Blusdeken keuken thuis per IDeal kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb