ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

HOME » BRANDBLUSSER THUIS

Brandblusser thuis. Brandblusser thuis voor veilig blussen van frituurbrand en branden in de brandklasse A (= vaste stoffen), B (= vloeibare stoffen), F (= vet en olie) en elektra tot 1000 volt. Een lichte brandblusser voor thuis, handzaam en ook overal te monteren zonder in de weg te hangen. Iedere woningbrand begint onverwachts. Zodra een beginnende brand zich niet heeft uitgebreid kan nog met relatief weinig inspanning en met weinig blusmiddelen geblust worden. Brandblusser thuis, extra brandveiligheid in woningen en woonverblijven per IDeal kopen.


Brandblusser voor thuis. Een snelle reactie is bij woningbrand bestrijding van groot belang. Een metalen brandblusser die in een meterkast, garage of schuur staat kan niet direct gebruikt worden. Eerst zal de brandblusser gevonden moeten worden, de instructies op het brandblusser etiket gelezen zijn en dan moet ook nog de borgpin met extreem veel kracht uit de metalen brandblusser getrokken worden. Dit alles maakt een snelle reactie bijna onmogelijk. Het is van levensreddend belang dat een brandblusser thuis onmiddellijk is in te zetten. De brandblusser voor thuis heeft een zeer efficiënte brandbluscapaciteit heeft conform NEN3-7. De brandblusser thuis is officieel door Kiwa NCP gecertificeerd en door de Overheid erkend. Ten opzichte van metalen brandblussers is onze brandblusser voor thuis direct inzetbaar. De bluskracht efficiëntie komt tot stand door milieuvriendelijk blusschuim en microfog blustechniek. Brandblusser thuis, universeel inzetbaar op de meest voorkomende branden in huis. Brandblusser voor in huis, een prima erkende brandblusser thuis.


Werking brandblusser thuis. Tijdens blussen met de brandblusser voor thuis wordt hitte aan de brand ontrokken en voorkomt het blusschuim herontbranding doordat het speciale blusschuim de brandende stof indringend afdekt. Door sterke verneveling van blusschuim vindt er naast afdekkende werking ook afkoelende werking plaats. Brandblusser thuis geschikt in de brandklassen A, B, F. Vaste stoffen als hout papier, textiel, vloeistoffen, frituurvet en bakolie. Sprayblusser inzetbaar in ruimten met temperaturen tot 0°C. Brandblusser thuis, kantoorruimte, slaapkamer, zolder, berging, keuken, overloop, enz.


Brandblusser voor thuis kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb