ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBLUSSERS KEUREN EMMEN | DRENTHE


Keuren brandblussers Emmen. Keuren brandblussers volgens NEN2559 door REOB gediplomeerde medewerkers van brandblusser onderhoudsbedrijf jaarlijks uitvoeren. De goedkoopste brandblussers zijn poederblussers en sprayblussers. Tip: wanneer u poeder brandblussers moet vervangen of moet hervullen moet attenderen wij u graag op onderhoudsarme-brandblussers voor bedrijven. In de webshop onderhoudsarme brandblussers en ook sprayblussers voor kantoor, woning, auto, boot, camper en caravan kopen. Sprayblussers zijn goedgekeurde brandblusser met Rijkskeurmerk. Voordelige en effectieve brandblussers voor thuis en onderweg. Wij keuren brandblussers met poeder, schuim, koolzuurgas, metaal en vet blusmiddel voor aantrekkelijke prijzen


KEUREN POEDER BRANDBLUSSERS | PERIODIEK:

NEN2559 schrijft minimaal eenmaal per twee jaar het keuren van brandblussers voor. Dit periodieke onderhoud aan poederblussers dient om deze veilig en gebruiksklaar te houden. Onderhoudsarme poederblussers hebben inderdaad slechts eenmaal per twee jaar optische controle nodig en dienen pas in het 10e jaar hervuld te worden. Bij kopen van onderhoudsarme brandblussers fors besparen op hervullen in ieder vijfde van 20 jaar dat een brandblusser dienst mag doen. Onze onderhoudsarme brandblussers hebben het Rijkstypekeur en zijn lichter in gewicht dan metalen poederblussers.


KEUREN POEDER BRANDBLUSSERS | 10 JAARLIJKS HERVULLEN:

Poederblussers dienen in het 10e jaar gereviseerd te worden. Bij revisie poederblussers ondergaan poederblussers een uitgebreide inwendige inspectie en wordt de cilinder op druk beproefd. Naast deze handelingen wordt tevens het normale en het uitgebreid onderhoud aan poederblussers uitgevoerd. Direct na al deze werkzaamheden wordt het ronde etiket "gereviseerd" op de poederblusser aangebracht. Het reviseren en hervullen van poederblussers is duur en duurder dan het kopen van nieuwe poederblussers. Poederblussers voor brand blussen in brandklassen A, B en C. Webwinkel poederblussers onderhoudsvrij? Robuuste poederblussers van composiet waarmee u fors op de kosten voor brandblusser onderhoud kunt besparen. Neem voor informatie gerust contact op.


KEUREN POEDER BRANDBLUSSERS | NA 20 JAAR VERVANGEN:

Metalen poederblussers dienen volgens de voorschriften in het 20e jaar voor nieuwe vervangen te worden. Dit is binnen de NEN2559 een brandpreventieve maatregel welke genomen is omdat na deze periode van 20 jaar de kwaliteit en de betrouwbaarheid van 20 jaar in het veld aanwezige zijnde brandblussers niet meer als voldoende wordt geacht. Voordelig poederblussers of andere soorten brandblussers keuren, in of rondom Emmen? Neem gerust contact op. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb