ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

HOME » SOORTEN BRANDBLUSSERS » PRYMOS BRANDBLUSSER

Prymos-brandblussers zijn compacte brandblussers eenvoudig in gebruik. BlusPunt biedt de Prymos brandblusser voor aanbieding prijzen. Goedkope Prymos brandblussers koop je bij BlusPunt Brandblussers. Deze soorten brandblussers worden ook sprayblussers genoemd en bevatten micronevel blusspray dat voor gebruik in vrijwel iedere brandklasse geschikt is. Brandblussers geschikt voor op kantoor, thuis en in de auto, boot, camper en caravan. Wacht niet langer met het kopen van de juiste brandblusser voor uw toepassing en profiteer van de lage brandblusser prijzen in de webshop van BlusPunt Brandblussers.


Prymos-brandblussers zijn erkende brandblussers met Rijkstypekeurmerk. Het blusmiddel in deze sprayblussers is minimaal vier jaar houdbaar en ontworpen voor het veilig blussen van een beginnende brand in verschillende brandklassen. Gedurende de houdbaarheidsduur van het spray schuim blusmiddel zijn deze blussers onderhoudsvrij. De blussers behoeven dus geen periodieke keuring. Het zijn daarnaast compacte eenvoudig te bedienen brandblussers van compact formaat en uitzonderlijk lange blustijd duur. Er zijn twee soorten Prymos-brandblussers in de markt welke wij onderstaand nader toelichten. 


SOORTEN PRYMOS BRANDBLUSSERS

Prymos-brandblussers zijn in twee varianten te koop. Enerzijds is er de Prymos-Universeel geschikt voor blussen van branden in brandklassen A-B-F en elektrische apparatuur en installaties tot wel 1000 volt. In vergelijking tot andere sprayblussers heeft de Prymos-Universeel een hoge blusrating van 15F in brandklasse-F (vetbranden). Sprayblusser van ander fabricaat hebben een blusrating in brandklasse-F van 5F. Met de Prymos-Universeel is 15-liter frituurvet of bakolie veilig en adequaat te blussen. Deze versie is dan ook de meest verkochte Prymos-brandblusser.


Anderzijds is er de Prymos-Voertuigen. Ideaal voor brandpreventie en adequaat brand blussen in voertuigen. Blusser geschikt voor blussen in brandklasse A-B en elektronica aan boord van voertuigen, compact en handzaam in gebruik.


PRYMOS BRANDBLUSSER HOUDERS

Zowel voor de Prymos-Universeel en Prymos-Voertuigen zijn speciale houders ontwikkeld. Voor de Universeel is de houder van kunststof zonder klittenband ontwikkeld en voor de Prymos-Voertuigen de kunststof houder met klittenband. Prymos brandblussers worden in Duitsland vervaardigd en zijn aan strenge blustesten en in extreme situaties getest. De Prymos voor voertuigen is zelfs in combinatie met de houder met klittenband aan boord van voertuigen getest om na te gaan of de brand blusser bij veelvuldig trillen goed in de houder blijft zitten. Prymos-brandblussers zijn kwalitatieve voordelige brandblussers. Om de houder(s) stevig aan een wandconstructie of in een voertuig te monteren zijn zelfs vier montagepunten voorbereid.


In onze webshop bieden wij behalve Prymos-brandblussers ook erkende sprayblussers, schuimblussers, poederblussers, Co2-brandblussers en vetblussers die wij ook u voordelig kunnen onderhouden. U streeft naar de beste brandblussers voor een gunstige prijs. Als servicegerichte leverancier van blusmiddelen en veiligheidsartikelen bieden wij u een compleet assortiment voor aantrekkelijke prijzen. Wij bieden diverse Prymos-brandblusser combinatie-aanbiedingen.


 

Webshop Prymos brandblussers, neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb