ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Sprayblusser-Horeca. Brandblusser Horeca keuken met 600 ml inhoud. Sprayblusser om veilig brand in keukens horeca gelegenheden en bedrijfskeukens te blussen. Professionele en onderhoudsvrije brandblusser in spuitbus. Innoverende sprayblusser omdat u bij het kopen van spray keuken brandblussers voor Horeca-ondernemingen de kosten voor brandblusser onderhoud bespaart. Sprayblussers hoeven geen onderhoud. Vanuit de Overheid en de per gebouwfunctie verschillende minimaal vereiste blusmiddelen in keukens zoals genoemd in het Bouwbesluit is het noodzakelijk dat er in keukens van horecazaken en bedrijfskeukens veilige blusmiddelen zijn.


Koop in de webwinkel-sprayblussers voor Horeca grootkeukens. Dit zijn erkende lichtgewicht 40F vet en olie brandblussers. De Horeca-sprayblusser blusstof blijft maar liefst 4 jaar goed. Dan sprayblusser vervangen voor een nieuwe en u bent met de Total Cost of Ownership van Horeca sprayblussers altijd nog goed koper uit dan bij het kopen van metalen keukenblussers zoals de 6-liter-75F-vetblusser. Informatie-sprayblussers Horeca nodig? Neem gerust contact op.


Sprayblusser-keuken-woning. Brandblusser voor in de keuken-thuis. Spray schuimblusser in spraybus voor brand blussen in elke woning. Veilig brand blussen in keukens, kantoorruimten, slaapkamers, zolders, entree, wasruimte, enz. Universele brandblusser voor adequaat blussen frituurpan brand en vlam-in-de-pan. Plus voor uiterst effectief blussen van branden in brandklasse A (vaste stoffen) B (vloeibare stoffen) en F (vet en olie). Lichtgewicht-blusser, bijzonder handzaam. Werkt als iedere andere spuitbus en is in keukens veiliger dan blusdekens. Sprayblussers zijn uitermate handige brandblussers in de keuken-thuis en bedrijfskeuken.


Brandblusser-bedrijfskeuken-of-brandblusser-keuken-thuis-kopen? Neem gerust contact op. 

 

 

 

 

 


Rating: 5 sterren
33 stemmen
webshop blusmiddelen