ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Brandblusser caravan. Brandblusser caravans en voertuigen. Schuim spraybrandblusser ook voor auto, boot, kantoor, woning en camper. Compacte brandblusser, met èèn hand bedienen, overal te monteren. Caravan brandblussers werken net als iedere andere spraybus. De verzegelde dop afnemen, op de brand richten en direct brand in caravan blussen. Om de sprayblusser in een caravan te monteren is de sprayblusser montagebeugel met klittenband sluiting verkrijgbaar. De sprayblusser is bij brand in caravans snel uit de voordelige brandblusser beugel uit te nemen.


Brandblusser caravan. Brand blussen in caravans bij -15°C tot +60°C. Sprayblussers zijn erkende brandblussers. Dit wordt op spray brandblussers aangegeven middels het Rijkskeurmerk. Brandblusser innovatie vanwege de eenvoudige bediening en directe inzetbaarheid waardoor een beginnende caravanbrand in de beginfase kan worden geblust. Sprayblussers bevatten efficient blusmiddel waardoor er zeer weinig blusmiddel nodig is om in korte tijd een brand effectief te blussen. Milieuvriendelijk blusmiddel. De blustijd van de sprayblusser caravan is bijna gelijk aan die van 6 liter schuimblussers terwijl sprayblussers minder ruimte innemen, handzaam zijn en u kunt stootsgewijs blussen. Bij aanschaf van sprayblussers bespaart u onderhoud kosten t.o.v. metalen brandblussers. 


SPRAYBLUSSER CARAVAN | VOORDELEN: 

  • concurrerende prijs
  • met èèn hand te bedienen
  • geen brandblusser onderhoud kosten
  • brandblusser caravans, voertuigen en werktuigen
  • nooit meer onderdelen vervangen of dure keuringen
  • overal in caravans monteerbaar ( metaal, kunststof, frames, enz.)

 

 


  Brandblusser caravan kopen? Neem gerust contact op.

 


 

 Brandblusser auto, boot, camper, caravan, woning en kantoor online kopen. Caravan brandblussers veilig per IDeal betalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sprayblusser caravan. Sprayblusser caravan kopen? Goedkope sprayblussers voor caravans.