ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBLUSSER COMPUTER


Brandblusser-computer. Brandblusser computer om computerbrand snel te blussen. Erkende sprayblusser. Computer brandblusser geschikt voor het blussen van een elektriciteitsbrand tot zelfs 1000 volt. Een computer brand niet uit zichzelf. Een computerbrand wordt veroorzaakt door een defect in combinatie met elektrische spanning waardoor computerbehuizingen en onderdelen in de computer of laptop brand vatten. Deze sprayblusser is ook geschikt voor het blussen van brandklasse A , B en F (= brandblusser frituurvet en bakolie) branden. Lichtgewicht onderhoudsvrije brandblusser voor bedrijf en thuis. Ook kunt u de sprayblusser voor boot, auto, camper en caravan in de brandblusser-webwinkel bestellen en veilig via de bank met IDeal betalen.


Erkend Co2 blusapparaat voor het blussen van computerbrand, laptop en overige computerapparatuur zoals een printer. De 2 kilogram Co2 brandblusser is een handzame kleine brandblusser om een in brand staande  computer en elektriciteitsbrand mee te blussen. Met de 2 kg Co2 brandblusser kunt u zonder gevaar voor elektrocutie of schade op en in elektrische apparaten zoals computers blussen. Welke Co2 brandblusser is het beste om een in brand staande computer te blussen? Een sprayblusser is een prima computer brandblusser voor thuis. Co2 brandblussers worden in bedrijven gehangen. Goedkope Co2 brandblussers voor bedrijven kunt u in de webshop kopen met 2 kilo of 5 kilo Co2 blusgas inhoud. De 2 kg Co2 brandblusser met de 34B blusrating is geschikt voor het blussen van een in brand staande computer, printer en overige kleine elektrische apparaten.


Co2 brandblusser 5 kg. De prijs van een 5 kg Co2 brandblussers verschilt per brandblusser webwinkel. De werking van Co2 brandblussers berust op zuurstof verdrijving uit de brandhaard. De brandhaard dooft simpelweg door een tekort aan zuurstof. Co2 blusapparaten zijn veelzijdige brandblussers en geschikt om veilig op onder spanning staande elektrische installaties en apparaten te blussen. De 5 kg Co2 brandblusser is de beste brandblusser voor computerruimte, serverruimte en datacenter. Omdat Co2 blusapparaten ook zeer geschikt zijn voor het blussen van frituurvet en hete olie worden 5 kg Co2 blusapparaten in keukens van horeca gelegenheden aan de muur opgehangen. Voor het ophangen van 5 kg Co2 brandblussers geldt de ophanghoogte van 1 meter vanaf de vloer. Een Co2 brandblusser wordt ook koolzuurgas brandblusser, kooldioxide brandblusser en koolzuursneeuw brandblusser genoemd. Co2-brandblusser-kopen?


Offerte brandblusser computer, laptop en overige elektrische apparatuur veilig te blussen? Neem gerust contact op. Er is immers een grote diversiteit aan brandblussers op Internet en binnen de Retail te koop. Brandblusser soorten verschillen in prijs, inhoud en functionaliteit. Om de goede brandblusser voor het blussen van elektriciteitsbranden te kopen is het raadzaam om gratis advies te vragen. Hiermee kunt u tijd en geld besparen. Een Co2-brandblusser is bijvoorbeeld goed voor bedrijfsmatige brandbeveiliging. Sprayblussers zijn meer bedoeld voor een minder grote elektriciteitsbrand.


Advies brandblusapparaten? Neem gerust contact op.

 

 

 Webshop brandblusserspray auto, boot, camper, caravan, woning en kantoor. Brandblussers veilig per IDeal betalen.