ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

SPRAYBLUSSER KANTOOR BRANDBLUSSERS


Sprayblusser kantoor. Sprayblussers kantoor, kantooromgeving en kantoorruimten. Meest recente brandblusser innovatie. Bij kopen erkende sprayblusser kantoor voor MKB bedrijven fors op de brandblusser onderhoudskosten besparen. U kunt het budget dat u normaliter kwijt was aan het jaarlijkse terugkerende brandblussers onderhoud controle van metalen brandblussers behouden of extra sprayblussers kopen. Sprayblussers hebben namelijk geen jaarlijks onderhoud nodig. Voordeel sprayblussers is dat deze brandblussers nooit in looprouten in de weg hangen. Ook zijn sprayblussers voor kantooromgevingen geschikt voor het blussen op elektrische apparatuur tot 1000 volt.


Sprayblusser kantoor. Als brandveiligheid verantwoordelijke, bestuurder of eigenaar begrijpt u direct dat u geen personeel meer vrij hoeft te maken welke de brandblusser onderhoud monteur door uw bedrijf moet begeleiden. Hiermee wordt kostbare tijd bespaard. Het blusmiddel in de sprayblusser kantoor is geschikt voor het blussen van brand in de brandklassen A, B en F. Dit zijn brandbare stoffen als hout, papier, textiel, licht ontvlambare vloeistoffen, vet en olie branden in de bedrijfskeuken. Hiernaast is de sprayblusser kantoor ook geschikt bij het blussen van in brand staande elektrische apparatuur in kantoorgebouwen.


Behalve de onderhoudsvrije sprayblusser voor op kantoor in de brandblusser webwinkel ook de lichtgewicht onderhoudsarme erkende schuimblussers voor bedrijven kopen. Ook deze brandblussers zijn volledig erkende brandblussers en hebben het Rijkskeurmerk, MED en CE. In bedrijven zijn 6-liter-schuimblussers de minimaal voorgeschreven brandblussers. Deze onderhoudsvrije schuimblusser is ook leverbaar met 6-kg-poeder voor buitenbrand bestrijding. Deze soorten brandblussers zijn lichter dan metalen brandblussers en zijn ook stootvast en krasvast. Dit betekent dat dit type brandblussers niet snel kunnen worden afgekeurd omdat ze niet kunnen beschadigen. Beste brandblussers MKB bedrijven, dakdekkers, infrabedrijven, vakantieparken, recreatiecentra, aannemers en bouwbedrijven.


 Sprayblusser kantoor per IDeal kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 Webshop brandblusserspray auto, boot, camper, caravan, woning en kantoor. Brandblussers veilig per IDeal betalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sprayblusser kantoor. Sprayblusser kantoor kopen. Webwinkel brandblussers voor op kantoor. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb