ALLE SOORTEN BLUSMIDDELEN EN VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN


Nieuwe brandblusser auto kopen? Brandblussers auto, camper en caravan. Onderhoudsvrije auto sprayblusser lichtgewicht brandblusser. Compact, met èèn hand te bedienen en overal te monteren. Sprayblussers werken net als iedere andere spuitbus. Eenvoudig de verzegelde dop afnemen, op de autobrand richten en u kunt direct blussen. Sprayblusser bij brand snel uit autobrandblusser beugel uit te nemen. Brandblusser-auto online kopen.


De verkeerswet app is een informatie tool voor onderweg wanneer u door Europese landen rijdt. Ook wanneer u niet op vakantie bent echter voor uw beroep frequent door Duitsland, Belgie, Luxemburg en andere Europese landen rijdt is de app een aanrader. Wanneer u de Europese verkeerswet app op uw smartphone installeert heeft u de benodigde informatie voor onderweg direct beschikbaar. In deze app vindt u behalve de informatie over veiligheidsmiddelen aan boord tips voor in het beroepsverkeer.  Met de app op uw smartphone gaat u voorbereid op weg zonder dat u voor verrassingen komt te staan. 


Brandblusser bedrijfsauto, personenauto, camper, caravan, enz. Geschikt voor het blussen in omgevingen van -5° tot +60°C. Spray brandblussers zijn erkende brandblussers. Dit wordt op sprayblussers aangegeven middels het Rijkstypekeurmerk. NCP, Kiwa, brandweer en verzekeraars staan achter deze innovatie mede omdat de eenvoudige bediening snelle beschikbaarheid biedt waarmee een beginbrand in de eerste seconden kan worden geblust. Prima blusser voor touringcar, stadsbus, taxi, landbouwmachines, enz. De verneveling van het blusmiddel geschiedt op basis van microfog technologie waardoor er zeer weinig blusmiddel nodig is om in korte tijd een brand te bedekken en te blussen. Het blusmiddel is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. De blustijd is nagenoeg identiek aan die van een 6 liter schuimblusser terwijl sprayblussers veel minder ruimte innemen en veel handzamer zijn. Met de spray blusser in spuitbus kunt u stootsgewijs ( blusser hoeft niet direct leeg ) blussen. Bij aanschaf van erkende sprayblussers bespaart u onderhoud kosten ten opzichte van de bekende zware brandblussers. Sprayblussers zijn behalve voor voertuigen ook voor vaartuigen, bedrijfskeukens, bedrijven en thuis verkrijgbaar.


BRANDBLUSSER AUTO | VOORDELEN: 

  • concurrerende prijs
  • met èèn hand te bedienen
  • geen brandblusser onderhoud kosten
  • geschikt voor ieder voertuig (ook werktuigen)
  • nooit meer onderdelen vervangen of dure keuringen
  • overal in auto's monteerbaar ( metaal, kunststof, frames, enz.)
  • brandblusser bedrijfsauto's ( conform VCA ) en personenauto's

Brandblusser auto kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 Brandblusser auto, boot, camper, caravan, woning en kantoor. Spray brandblussers veilig per IDeal betalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb